Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kellek senkinek akkor mi van? =>
Az emberek nagyobbik része így van ezzel, ebben semmi extra nincs szerintem. X ideig nem kellünk senkinek, aztán jön egy, akinek sok-sok évig igen. Utána megint több évig senki. De a világ nem csak a párkapcsolatból áll, addig is élvezd az életet. Mindennek van jó oldala is, így ennek is. ;)
2019. jan. 7. 20:05
"aztán jön egy, akinek sok-sok évig igen"
Tha-hha-hha!
Szép tündérmese, kár hogy nem igaz. Szép lenne, jó lenne, de ez ábránd max.
Sajnos.
2019. jan. 7. 20:09
A sport jó ötlet,mert önbizalmat,tartást ad,és jobban lesz a közérzeted.De önmagában agyúrással, csupán egy jó testtel nem lehet sokáig húzni egy kapcsolatban.Hacsak nem nő vagy.De Te nem.Persze konditeremben is meg lehet ismerkedni valakivel,véletlen.
Ilyenkor mindig hiányolom a képet,mert a testen kívül van még arcod,viselsz ruhákat,sőt beszélsz is(az mondjuk itt nem fog kiderülni).
2019. jan. 7. 20:09
Mondjuk ne rondáknál próbálkozz hanem legyél egy kicsit igényesebb.
2019. jan. 7. 20:17
Az írásképed alapján csoda, hogy a kérdőjelet felismerted. Ezen kezdj el dolgozni. Elég sokat számít az igényesség párkeresésnél.
Aki nem tud fogalmazni írásban, az szóban sem. Egy értelmetlen/zavaró mondatokat megfogalmazó embertől pedig miért akarna bárki bármit is?
Ezt veheted beszólásnak is, de komolyan írtam.
2019. jan. 7. 20:59
6/9 A kérdező kommentje:
Kérlek ne legyél az írásmódomon fennakadva.Az hogy nincs kedvem szépen megfogalmazni egy kérdést és nincs kedvem vesszőket biggyeszteni mindenhova nem jelenti azt hogy egy alpári hülye bunkó vagyok. Mindig értelmesen és kedvesen beszélek mindenkivel. Érzem hogy a külsőmmel van a baj de nem tudom mihez kellene kezdem mert arcot cserélni nem tudok.
Plasztikai sebész.Ah,amúgy láttál már Te is sztem az utcán nem a legszebb nőt,vagy nem a leghelyesebb pasit párban az utcán,amiből egyértelmű volt hogy nem a haverja,nem?Csak egy helyes arc kevés lesz.Lehet erőltetettnek érezik a stîlusod.
2019. jan. 7. 21:35
Engem is jobban taszít az, hogy nem tudsz még írni sem. IQ hiányt, és igénytelenséget tükröz. Teljesen mindegy, hogy milyen az arcod.
2019. jan. 8. 08:41
Felszínes vagy, ez jön le az írásodból is.
2019. jan. 8. 08:43
Kapcsolódó kérdések: