Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek én senkinek?
Rendes, jó humorú, tisztelettudó férfiként (azt már nem is merem leírni hogy jól nézek ki), a nők csak hátrálnak.
Igaz nem keresem a lehetőséget, mert már félek az elutasítástól. Csajozós sem vagyok és ha úgy alakul nem állok a nő elé azzal, hogy márpedig én barátnőt akarok most rögtön.
Nem tudom hova kellene fejlődni, hogy többre nézzenek. Mert rendre csak azt kapom hogy kopjak le, ez már nagyon siralmas.
Magamról annyit, hogy nem cigizek, nem alkoholizálok, tudok sütni, főzni (ami muszáj, mivel egyedül élek), szeretem magam körül a rendet. 10 éves korom óta gitározok.
Van persze több dolog is amit említhetnék, de nagy vonalakban ezek a főbb dolgok. Szerintem nem egy eldobható ember vagyok.
Ha ez sokáig így fog maradni, valószínű hogy remete leszek!😂
Lehet oltogatni.....
Ugyan, itt mindenki ugyan azokkal a közhelyekkel jön: biztos unalmas, nem a megfelelő helyen ismerkedsz, előítéletes vagy, csúnya, stb stb.
Egyszer biztosan te is megtalálod majd a párod, ahogy mindenki más. Lehet, hogy most a sors azt akarja, hogy inkább másra koncentrálj.
"csak azután írok le valakit, ha kiismertem és találtam benne hibát, amire joggal azt lehet mondani hogy ez nem kell. De ezek a nők pár mondat után írnak le, úgy hogy nem tudnak rólam semmit"
Egy élet is kevés, hogy kiismerj valakit! A szerelemnél és/vagy párkapcsolatnál elsősorban az intuíció dönt: szimpi vagy sem.
Na várjunk. Attól hogy valaki állítása szerint jó humorú,tisztelettudó,nem cigizik,nem iszik attól nem lesz vonzó ember! Még soha az életben nem vonzódtam senkihez azért mert jól főz,és amúgy rendes. Ez nem így működik.
Az hogy eldobható vagy-e vagy sem,az nem ezen mutatkozik meg. Ha magadat nem tartod semmire,ha nincsenek meg a megfelelő szociális skilljeid,nem mész semmire a nagy rendességgel.
"Csajozós sem vagyok és ha úgy alakul nem állok a nő elé azzal, hogy márpedig én barátnőt akarok most rögtön." - ha ezt tennéd abból csak az jönne le hogy agresszív és kétségesett vagy,természetesen nem ez a módja. Ha a nők,vagy akár férfiak is,bárki megérzi hogy már az első beszélgetésnél azon ügyködsz,hogyan tetszél meg neki,hogy végül feleségül vehesd,mindenki sírva menekülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!