Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért dimenzionáljátok túl az első randit?
Egy lány ezt írta Tinderen:
Most nem arról van szó, hogy idegen, és bánt, meg bárki lehet, hanem, egy sokan már egy első randit túldimenzionálnak. Nem egy ilyen lányba futottam bele.
Azt megértem, hogy nem olyan természetes egy online szerzett randi, mint egy baráti közösségből jön össze valaki, de könyörgöm, hogy találkozzak "természetesen" egy ismeretlennel online? És minek van akkor online társ- vagy partnerkeresőn, ha "természetes" ismerkedésre vágyi? Jó tudom, unaloműzés és talonba tartás...
Másrészt, semmi nem muszáj, az első randi csak ismerkedésről szól. Szerintem. Miért görcsölnek rá sokan az első randira? Teljesen természetes, ha a részedről nincs kémia, akkor ezt a randi végén megmondani, és meg van oldva az ügy. Vagy telefonon elmondani.
Amit meg végképp nem értek, hogy miért baj, hogy a másikra figyelni kell. Igazából, ez lenne a természetes, nem?
Ti mit gondoltok? Kérlek, kort és nemet is írjatok!
Más emberek nem te vagy. Ennyi.
Miért tulajdonítanak jelentőséget sokan a futball vébének, míg mások nem? Mert különbözünk.
Persze, de ha ez széleskörű jelenség, és ha randi felfogás megváltozott, érdemes lenne megérteni, hogy miért... nyilván, szeretnék találkozni lányokkal, de ha tőből ez a reakció, illetve ha barátilag találkozunk, akkor barátzónába raknak, akkor most mit csináljak? :D
Nem ennél a lánynál, általában...
"De ti nem értitek a kérdésem: miért tulajdonítanak ekkora jelentőséget az első randinak? Vagyis, miért érzik magukat az elvárásokat, avagy, MIÉRT gondolják eleve azt, hogy az első randi egy hihetetlen komoly dolog. Olyan súlyú, mint a házassági ajánlatom."
Visszakérdezek: Mért nem kapcsolsz? Mért nem váltasz neki megfelelő udvarlásra? Mért nem hívod el korizni a barátnőivel és a Te haveroddal? Mért gyömöszölöd, erőszakolgatod, hogy de, de, DEEE, akkor is csináljon úgy, érezzen úgy, ahogy Te akarod?
Ez erőszakoskodás.
Én most beleállnék a vitába mint kívülálló.
A kérdező így kezdte a leírást:
"Egy lány ezt írta Tinderen:"
Mire való a Tinder? Ha társat keresünk gondolom fel vagyunk rá készülve, hogy esetlegesen randevúra hívnak. A cél szerintem egy ilyen felületen, hogy meg szeretnél ismerni másokat mert párkapcsolatot szeretnél és szeretnéd, hogy megismerjenek.
Én akkor találkoztam ilyennel, hogy a lányka félt a randevú szótól amikor nulla alatti volt az önbizalma és tartott tőle, hogy az általa képzelt elvárásoknak nem tud eleget tenni és így a szimpatikus másik fél majd az első találka után kiábrándul belőle.
Szerintem az ilyen lányka először magában rendezze a gondolatait, hogy mit is szeretne és csak akkor kezdjen ismerkedésbe ha készen áll rá.
Szerintem itt nem árt figyelembe venni ,hogy Tinder match volt, nem pedig az utcán első látásra szeretett volna valakit randevúra hívni főszereplőnk. Első esetben szerintem jogos randevúnak hívni mert megelőzte feltehetőleg beszélgetés és mindketten azonos céllal voltak fent. 2. esetben kicsit gyors és furcsa lenne, ott logikus a többi válasz.
Ez az én véleményem, elfogadom ha más másképpen látja de indokolja meg alaposan. ;)
14: Jó, én nem ismerem azt az oldalt, csak megmagyaráztam neki a bemásolt beszélgetést.
Pl. Eropolison is van fenn házastársat kereső, meg csoportszexet kereső is, meg transzikkal beszélgetni akaró, az a definíció szerint erotikus közösségi oldal.
Egyéni, hogy ki mit olvas el az oldal ajánlásából és hogyan értelmezi.
Egyáltalán magát a párkapcsolatot hogyan értelmezik az emberek?
Van, akinek egy szerelmi kapcsolat az szexmentes, van, akinek meg elsősorban szexuális tartalmú.
Ahogy utolsó mondja! Ki, hogy értelmezi.
Ha a csajnak az a párkapcsolatosdi, hogy hónapokon át beszélget előbb online, akkor nem puffogni kell, hanem keresni olyat, akinek a hozzáállása közelebb áll a mienkhez, és már pár sor után elmegy randizni.
"miért tulajdonítanak ekkora jelentőséget az első randinak? Vagyis, miért érzik magukat az elvárásokat, avagy, MIÉRT gondolják eleve azt, hogy az első randi egy hihetetlen komoly dolog. Olyan súlyú, mint a házassági ajánlatom."
Nem olyan súlyú, de igen fontos. Egy nőnek kb. 1 óra kell mire eltudja dönteni akar e tőled valamit vagy sem. Férfiaknak elég ennek a fele is vagy kevesebb ( gondolom van kivétel,de én ezt tapasztaltam)
Mi nők érzelem központúak vagyunk. Tehát arra fektetünk szinte mindent. Ha az első randin nem érezzük, azt hogy " basszus engem ez a férfi érdekel, nagyon szimpatikus, megakarom ismerni." Onnantól kezdve egyre jobban elhalványul az érdeklődés. Nekünk nőknek hihetetlenül fontos a kisugárzás. Ha valakinek van egy nagyon erős, karizmatikus kisugárzása sokkal jobban esély van arra, hogy valami alakuljon.
" Én vajon biztonságban érezném magam? Megfelelnék neki? Egyáltalán megakarok neki felelni?"
Ezek a gondolatok randi közben megfordul a fejünkben. Ha azt érezzük remek a partner akkor megnyílunk, de nem egészében. Megnézzük, hogy reagál a randitárs. És ha nem úgy alakul a dolog számunkra már fogy a vonzódás.
Konkrétan az első benyomás adja azt, hogy a nő akar több randit, többet a személyéből vagy pedig nem.Az első randi alapoz meg mindent. Én ezért mondom annak, hogy azt is egy bizonyos szinten azért komolynak kell venni.
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!