Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik már csak úgy hívnak egy nőt randira a mai világba, ha már az első randin lefeküdnek vele?
A randi célja, hogy előrébb jutok egyél azzal, akivel randizom. Ha nem ismerem megismerem, ha nem csókoltam megcsókolom, ha nem, akkor meg. Sorban haladok azért, nem úgy kell ezt elképzelni, hogy akkor láttam először és ahogy a cincér hátat fordít, borítom az asztalt és rávetem magam, de aki jópofizni akar hetekig, hogy megfoghassam a kezét, azt egyszerűen nem tudom komolyan venni.
32/f
Nalam ez nem feltetel, raerunk a 3. randin is. Az ellenerzes, ami benned van, az abbol fakad, hogy vannak nok, akik siman lefekszenek akar az elso randin is, masok meg kategorikusan elzarkoznak tole. A problema az, hogy mindenki maskepp gondolja, van akinek a sex az sexet jelent, masnak parkapcsolatot. Vannak akik tartalykent aposztrofaljak az aktust, neha azert mosolygok rajta.
Egy bizonyos kor felett azert nem kene tuldimenzionalni a kerdest, egy egeszseges felnott eletehez, tokmindegy, hogy ferfi, vagy no az illeto, mar hozzatartozik a sex, mindenfele arukapcsolas nelkul. Gondolhatod maskepp, de mint a kerdesed mutatja a vilag valtozik. A kerdes az, hogy alkalmazkodsz hozza, vagy se. Nem muszaj, de ezzel sok szelet kifogsz a vitorladbol, de ezzel is tisztaban vagy a kerdesed alapjan.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!