Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik már csak úgy hívnak egy nőt randira a mai világba, ha már az első randin lefeküdnek vele?
Ez a gyakorlatban hogy néz ki? Előbb tisztázza, hogy akkor fizet egy kávét, ha utána leszopod? Valahogy nincs meg a szituáció.
Nő vagyok. Elhív a férfi randizni. Igent mondok a randira. Találkozunk. Ismerkedünk, beszélgetünk. És ha nyomul, akkor finoman leállítom. Még soha nem volt kötelező szexelni senkivel.
Nananana :)
Már bocs, de ha az adott nő le is fekszik velük, akkor hol a probléma??
Nemde? :)
Aki pasinak nevezi a férfiakat, az nem is érdemel mást.
Akinek meg nőként derogál egy férfit randira hívni, az szintén nem...
Nem! Sőt, az első randin egy búcsú puszit (arcra) szoktam adni, mert szeretem, ha megvan a lehetőség, hogy mindketten végiggondoljuk, hogy merre tovább, egy randi nem kötelez senkit semmire.
Viszont ne tudd meg, hogy hány nővel volt nem 1, nem 2 vagy 3, hanem akar 1.5-2 hónap klasszikus randizas, miután közölte, hogy ő mégsem biztos benne, hogy megvan a kémia (persze gyorsan mindig kiderült, hogy talált valakit), hogy ő igazából végig az exéhez vonzódott, és visszamegy, hogy azt hitte csak barátok vagyunk.
Nos, a legtöbb férfi ezért megy át egy idő után abba, hogy legyen gyorsan valami el köteleződés, mert a nők közül nagyon sokan visszaélnek a klasszikus randizgatással.
Vidd programokra a hölgyet, szórakoztasd, foglald le, légy gáláns, lepd meg mindenfélével, más nőre rá se nézz, hiszen nem tartunk több vasat a tűzben, de mikor előre akarsz lépni a randiból a kapcsolat felé, akkor egy hatalmas STOP tábla, hogy te nem a férfi, hanem az unalom űző haver vagy az életében.
Én sajnos nem változom, továbbra is szeretek randizni, így sok időm elmegy arra, hogy udvarol ok, a nő is nyitottnak tűnik, hisz van harmadik-negyedik-sokadik randi, majd kiderül, hogy csak az időt vesztegette, amíg ő várta az igazit.
De valahol tökéletesen megértem azokat, akik úgy vannak vele, hogy lássunk is valamit, mert nem élnek örökké, nincs baj, ha nem kellenek a nőnek, de akkor keresnek másikat.
Ui: a legszomorúbb, hogy ezt már leírtam itt párszor, és mindig annyi az eredmény, hogy a hölgyek a porba pontozzák 2 perc alatt, mert fájdalmas szembesülni azzal, hogy nem őszinték nagyon sokan az őket randira hívó férfivel.
És ez akkor is igaz, ha nagyon sok normális, korrekt nő is van, csak rajtuk is csattan az ostor azokért (és nincsenek kevesen), akik csak randisat játszanak unalmukban
Ha eleget tapasztalták a következőket, a több randi után egyre jobban.
-randizgatás, majd a nő még is visszamegy az exéhez
-randizgatás, bocs összejött valakivel a nő
-randizgatás, jaaa azt hittem mi csak barátkozunk
-stb
#1 #9 #15 leírta a lényeget, és erre a témakörre jellemzően a lepontozott válaszok rejtik az igazságot, ami sokaknak fáj.
Ezeket a pasikat hívják "fuckboynak", tőlük miért várod, hogy randira hívjanak, ha ez zavar téged?
"Rendes randik" a rendes férfiak társaságában szokott zajlani.
Nekem van egy fontos szabályom. Minden randin bepróbálkozok,hátha... De igazából azt várom,hogy nemet mondjanak. Ha első randin van szex,akkor volt egy jó estèm. Ha nincs de felkeltette az èrdeklődèsem,akkor talán lehet belőle valami.
Aki èrtèket keres,az nem akar dugni első este
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!