Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, miért dimenzionáljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért dimenzionáljátok túl az első randit?

Figyelt kérdés

Egy lány ezt írta Tinderen:

[link]

Most nem arról van szó, hogy idegen, és bánt, meg bárki lehet, hanem, egy sokan már egy első randit túldimenzionálnak. Nem egy ilyen lányba futottam bele.

Azt megértem, hogy nem olyan természetes egy online szerzett randi, mint egy baráti közösségből jön össze valaki, de könyörgöm, hogy találkozzak "természetesen" egy ismeretlennel online? És minek van akkor online társ- vagy partnerkeresőn, ha "természetes" ismerkedésre vágyi? Jó tudom, unaloműzés és talonba tartás...

Másrészt, semmi nem muszáj, az első randi csak ismerkedésről szól. Szerintem. Miért görcsölnek rá sokan az első randira? Teljesen természetes, ha a részedről nincs kémia, akkor ezt a randi végén megmondani, és meg van oldva az ügy. Vagy telefonon elmondani.

Amit meg végképp nem értek, hogy miért baj, hogy a másikra figyelni kell. Igazából, ez lenne a természetes, nem?

Ti mit gondoltok? Kérlek, kort és nemet is írjatok!

2019. jan. 26. 18:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%

Azt gondolom, hogy problémád van a szövegértéssel.

Komoly problémád.

A csaj tok értelmesen megfogalmazta a dolgot. Te meg nem fogod fel.

F

2019. jan. 26. 18:57
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a randi az, amikor már ki van választva valaki szerelmi partnernek.

Téged még nem is ismer.

Lehet, hogy szivesen találkozna veled társaságban vagy kettesben, de baráti hangvételben.

Nem tudja megmondani, hogy akar-e tőled valamit, vagy hogy vonzódna-e hozzád.

Ezek idővel alakulnak ki. Kb. a szerelemmel egyidőben, vagy utána.

Tehát a randi egy hosszú kapcsolat elkezdését jelenti.

2019. jan. 26. 19:03
 3/17 anonim ***** válasza:
Szóval kb. olyan nehezet kérdezel tőle, mint ha tőled ő azt kérdezné, elveszed-e feleségül és elköltöztök-e együtt Londonba. Ezt ugye így látatlanba nem tudod megmondani...:D
2019. jan. 26. 19:04
 4/17 A kérdező kommentje:

Most azért egy kávé és egy beszélgetés nem egyenlő egy házassági ajánlattal :D

A második válasza elgondolkodtató... azonban, honnan tudod, hogy online beszélgetés alapján, hogy belé vagy-e zúgva. Előbb-utóbb nyilván találkozni kell.

Első: hidd el, tökéletesen értem a szöveget ;)

És a szöveg mögött rejlő gondolatvilágot is... de szeretnék a látszólagos gondolatok mögé tekinteni, és a valós logikát megérteni :)

2019. jan. 26. 19:09
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

A csaj azt fejtegeti, hogy elmész egy randira, akkor magaddal szemben is ott az elvárás, hogy tetszen, és s másik is elvárja, hogy legyen valami (nem szex, de legalább kölcsönös érzések).

Ez pedig olyan, mintha kényszer lenne.

2019. jan. 26. 19:12
 6/17 anonim ***** válasza:

4.: Első mondat:

A randi egyenlő súlyában neki ezzel.

Mit nem értesz ezen?

2019. jan. 26. 19:12
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

5: Azt se érti, hogy ugyanarról beszélünk mind a 3-man...

Kérdező! Kapcsold be a jobb agyféltekédet!:D

2019. jan. 26. 19:14
 8/17 anonim ***** válasza:
59%

Kezdjük azzal, hogy mi a randevú:

"Négyszemközti találkozó ismerkedés vagy bizalmas kapcsolat céljából."

"Személyes találkozó udvarlás, széptevés céljából."

"Régies: Személyes találkozó, amelyet előre megbeszélnek."

Tehát összességében egy előre egyeztetett találkozó melynek célja egymás megismerése párkapcsolati célból. Elköteleződés nincs, kötelezettség nincs.

Tinderen és egyéb helyeken aki regisztrált társat keres. Tehát egy találkozó célja a részéről elméletileg az, hogy amennyiben a csillagok együttállása, a madarak csiripelése és a hangyák lábainak észrevehetetlen dobogása kedvező kapcsolat alakuljon ki.

Az én tapasztalatom az, hogy aki így kezdi sajnos nem tudja mit is szeretne, megijed a "lehetőségtől", éretlen és alkalmatlan valószínűleg bármi komolyabbra. Én azt javaslom, hogy ilyen lánykától ne akarj semmit mert kicsi esélye van, hogy jó vége lesz.

2019. jan. 26. 19:18
 9/17 anonim ***** válasza:
74%

Komolyan. A fiatalabb srácok mindig azt fejtegetik itt, higy a nők azért keresnek idősebb férfit, mert pénzes.

Ilyenkor úgy érzem, hogy szó sincs erről... egyszerűen csak mi még megtanultunk értő módon olvasni 🙂

2019. jan. 26. 19:19
 10/17 A kérdező kommentje:

Tökéletesen értem, hogy számára, és sok lány számára egy randi komoly dolog, és értem a gondolkodásmódját. Értem, hogy ez számára elvárásokat jelent, és az elvárások feszültségeket keltenek benne.

De ti nem értitek a kérdésem: miért tulajdonítanak ekkora jelentőséget az első randinak? Vagyis, miért érzik magukat az elvárásokat, avagy, MIÉRT gondolják eleve azt, hogy az első randi egy hihetetlen komoly dolog. Olyan súlyú, mint a házassági ajánlatom.

Én úgy vélem - és ezzel nyugodtan lehet vitatkozni - hogy az első randi az online (kettős vonallal aláhúzva) ismerkedés során semmi többről nem szól, mint hogy személyesen megismerd a másikat, legyen róla egy benyomásod. Tud, van-e kémia.

Egyébként, nekem nincsen elvárásom egy lánnyal szemben se, akivel randiztam, sőt, örülök, ha megtisztel az idejével. Volt olyan randim, hogy megittunk egy teát, beszélgettünk, aztán elkísértem a villamosig, és megbeszéltük, hogy igen, nincs kémia. Ez teljesen korrekt, egészséges és felnőtt hozzáállás szerintem.

Meg eleve, honnan jön az, hogy elvárások vannak a randin. Elvárásom max. az, hogy adja meg a természetes tiszteletet: de mit lehet még elvárni. Meghívtam egy kávéra, hogy ismerkedjünk, és ő megadta a LEHETŐSÉGET az ismerkedésre.

Szóval: miért nem így gondolják az ellenkező nem tagjai. És ne értsetek félre, nem mondom, hogy egy rossz: de az első randinak tulajdonított jelentőséget túlzónak érzem és nem értem, miért van ilyen hype.

2019. jan. 26. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!