Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szinte mindenki f*ckboynak néz első ránézésre és esélyt sem ad?
Hazudd azt, hogy blyúzi vagy.
32/f
Fuck=baxni, boy=fiú. Gyakorlatilag egy fiú, aki megbax. Nyugi semmi bonyolult újítás. :D
32/f
Ne nyomulj rájuk azonnal,ne mondj azonnal túl sok bokot. Szépen lassan hagyd, hogy megismerjenek téged a lányok.
És kerüld el a tipikus csak szexre kellesz szövegeket. Például amikor egy srác túl sokat mondogatja, hogy szép vagyok,jó a testem, pont az esete vagyok, ilyesmi. Nehéz ügy, légy önmagad.
Köszönöm a felvilágosítást! :D
Hát kedves kérdező, ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni akkor, az ő bajuk ha annak néznek. Az ilyenekkel nem is kell foglalkozni. :D
De miért néznek annak? Sokat olvasol és kertészkedsz? Vagy feszülős poloban a bmw kulcsodat porgeted az ujjad korul??
Egyszer lattam egy csavot igy mustarlni engem. Mondanom sem kell hogy kinevettem szegenyt es odebb alltunk, fingja sincs mennyire lenezen az ilyet amikor valaki penzzel akar hoditani. Nevetseges. :D
Honnan veszed, hogy annak néznek? Ők mondták? Vagy te gondolod ezt magadról?
Ha nem adnak esélyt, annak más oka is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!