Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok. Egy kis vélemény szeretnék kérni. Mit tudnátok mondani rólam így első ránézésre?
Tudom hogy a külső nem minden a belső fontosabb de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Ha esetleg kérdésetek lenne felém vagy bármi más szívesen válaszolok.
Első körben az ugrott be hogy ez egy nagyon beállított kép de ahhoz képest szerintem nem túl jó.
Előre szólok már álmos vagyok és kevéssé tapintatos szóval akármit írok nem sértés.
Nekem ilyen nagyon kemény vagyok stílusa van a képnek ami számomra kicsit sem illik a pasihoz a képen. Olyan macis vagy (nem testalkatra hiszen azt alig látom csak valahogy ez jutott először eszembe) viszont azt nem tudom eldönteni hogy ijesztő vagy szimpatikus. Valahogy pozitív az első benyomás de ha tovább nézem a képet elbizonytalanodok.
Ezen felül autó buz.inak tűnsz. (ez nem negatív csak most nem jutott eszembe jobb kifejezés. Bocsi) Odafigyelsz a kocsidra már amennyiben a kocsi mögötted hozzád tartozik.
Ilyen apa kicsi szerelme jelleggel.
A külsőd átlagos. Már amennyit látni belőle.
Egyedül a hajad nem tetszik de nem vagyok fodrász így fogalmam sincs hogy lehetne jobb.
Nagyjából most ennyi jutott eszembe.
Hála az égnek nem tűnsz baltás gyilkosnak.
Nekem a kép alapján olyan átlagosnak tűnsz.Nem kimondottan jóképű, de nem is csúnya. Megfelő öltözködéssel és testalkattal inkább jobb megjelenésű. Szimpatikus személyiséggel nyert ügyed lenne, nélküle értelemszerűen nem.
(Privátot nem kérek) 21L
* Csak mert az első,ami feltűnt, a függőleges mélyrànc a szàd mellett. Ilyen fiatalon. Masszív éjszakai élet jele. De lehet csak szimplàn kevés alvàs..
Hvcs beütés.(helyi vagàny csàvò)Nagy àtlag egyébként.
Hajaddal valamit kezdhetnél viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!