Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves lányok. Egy kis vélemén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok. Egy kis vélemény szeretnék kérni. Mit tudnátok mondani rólam így első ránézésre?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a külső nem minden a belső fontosabb de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Ha esetleg kérdésetek lenne felém vagy bármi más szívesen válaszolok.

[link]

2016. febr. 1. 22:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is átlagos/egész jó kinézetű vagy, de valahogy a kép alapján mégse lettél szimpatikus. De talán csak a beállás meg egyebek miatt. Picit olyan "menő-macsó" típusnak tűnsz, ami nekem nem jön be kicsit sem. Viszont nyilván csalóka lehet a kép, személyesen lehet, hogy nagyon szimpi lennél.
2016. febr. 1. 23:28
 12/19 anonim ***** válasza:
átlagnál jobban nézel ki,nincs veled semmi gond!
2016. febr. 2. 00:19
 13/19 anonim válasza:

Én a képed alapján szimpatikus srácnak gondollak, ugyanakkor a kép komorsága és szürkesége miatt egy kicsit zárkózottnak, távolságtartónak is, szerintem sok falon kellene átjutnia annak aki igazán meg szeretne ismerni..azt gondolom, hogy egy színes képpel és egy mosollyal egy helyes srác nézne vissza ránk. Nem szeretnélek befolyásolni, de szerintem egy mosoly mindenkiben nagyobb bizalmat kelt és te is sokkal barátságosabb lennél tőle, ha mosolyogsz akkor szebb lesz az egész világ :)

L/20

2016. febr. 2. 00:39
 14/19 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán bulizok. Egyáltalán nem vagyok az a macsó stílus inkább komoly visszahúzódó. Igen nem alszok kimondottan sokat mert utánna egész nap szét megy menne a fejem. Van bőven okom, hogy miért nem mosolygok. 23/F
2016. febr. 2. 06:27
 15/19 anonim ***** válasza:

Külsőre semmi gondom veled, viszont tényleg van egyfajta autób*zi-helyi menőgyerek beütésed így a kép alapján. Emiatt nem vagy valami szimpatikus.

Milyen színű az a törlőkesztyű? Nekem lila van és portörlésre használom a lakásban. :D

2016. febr. 2. 06:45
 16/19 A kérdező kommentje:
Nekem zöld van :) Amúgy autószerelő vagyok de egyáltalán nem a helyi menő :D Azt meghagyom a beképzelt embereknek :)
2016. febr. 2. 07:46
 17/19 A kérdező kommentje:

Itt tudtok bővebben böngészni rólam:

[link]

2016. febr. 2. 07:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Kicsit befolyásoltak az előző kommentek... de a szemed gazdag érzelemvilágról árulkodik csak a háttér nagyon rossz mert egyből helyi menő csavora asszociálok én is. Sztem nincs gond Veled.
2016. febr. 2. 13:07
 19/19 A kérdező kommentje:
Ennyit számít egy ilyen kép. Nem akartam több képet. Amúgy 2014 ben is csináltam egy hasonló kérdést/ kérést és ott is sok pozitívot kaptam visszajelzésként.
2016. febr. 2. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!