Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi után szoktátok azt mondani, hogy kapcsolatban vagytok?
Figyelt kérdés
Gondolok itt mondjuk az első csókra például..az szokott lenni, vagy más? Mitől számítjátok? :)
18/F
2015. ápr. 28. 15:19
1/9 anonim válasza:
Két mondatban letisztázom a párommal, hogy ő is így érzi-e, és onnantól mondom.
2/9 anonim válasza:
Megkérdezem tőle, hogy akkor msot járunk? És ha igen, onnantól.
3/9 anonim válasza:
Nem szoktam megbeszélni,mert alapvetően látja az ember hogy mi a helyzet.Ha sok időt töltünk együtt,minden napos beszélgetések vannak,belevonja az életébe mindegyik a másikat,stb,az már az általában.
5/9 anonim válasza:
én 17-18 évesen az első (nem bulis) csók után
6/9 anonim válasza:
Első randin már petting volt, úgyhogy utána rákérdeztem, hogy hányadán állunk és mondta, hogy ha szeretném és is, akkor a barátnője vagyok.
7/9 anonim válasza:
ha kiírja a facebookra, hogy kapcsolatban van.
8/9 anonim válasza:
első csók utáni napon még találkoztunk, akkor úgy viselkedtünk mintha járnánk de nem mondtuk ki. aztán kb másfél héttel később újra találkoztunk, és akkor megbeszéltük, hogy járunk :)
9/9 anonim válasza:
Először szerelmet vallottunk egymásnak (ez még nem járás) utána megkérdezte tőlem hogy járunk-e. És onnantól jártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!