Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok mondani néhány jó randi helyet első randihoz?
"ha úgy alakul" ezen van a hangsúly. ha úgy alakul felőlem csinálhattok akármit, csak legyen kényelmes és ne siess el semmit
randihely az adott személyektől függ, én pl szeretek sétálni bárhol bármikor, van aki ezt utálja, inkább beül kávézni, én meg azt nem szeretem, van aki moziba megy, mások szerint így nem lehet beszélgetni, valaki izgalmas helyre megy, másnak az túlzás
jó ha több lehetőséggel készülsz, és majd megkérdezed az illetőt hogy neki melyikhez van kedve, ha nem tud dönteni, akkor mindenképp dönts te, mert nincs annál rosszabb mint egy behízelgő döntésképtelen ember "jaj dönts te, én nem tudom, dönts te, jaj ne, hát te döntesz, nekem mindegy" - ettől égnek áll a hajam
kiöltözni alkalomtól, stílustól és időjárástól függően elég változatosan lehet, csak ne játszd meg magad, ne legyél több annál mint ami alapból te vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!