Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok mondani jó, beülős randi helyeket Budapesten?
Móricz környékén rengeteg kávézó van, ha elkezdesz sétálni a Bartókon. De a Karinthy úton ha elindulsz a Móriczról baloldalt, ott egy Sweetheart nevű gofrizó, meg egy The Donut Library nevű fánkozó, mindkettő elég kicsi hely, de különleges :)
A belvárosban az Astoria környékén van pár jó hely, amiket ismerek: Sirius teaház, Altair teázó, Csendes létterem, Zoska reggeliző és kávézó
Igen, a Sirius nagyon jó, egyik kedvenc helyem! Azt mindenképp csak ajánlani tudom. :)
A Móriczon a Gombában nyílt egy aranyos hely, a 4 street coffee, mi szoktunk oda járni a barátnőmmel (mármint mindketten lányok vagyunk, szóval csak csacsogni ülünk be:)), de láttam már ott párokat is. Árban teljesen átlagos, rendesek a kiszolgálók, és ugye közlekedés szempontjából is jó helyen van.
Ha bárba akarsz menni, akkor a Margit híd budai hídfőtől kicsit visszasétálva van a Rózsadomb presszó, annak a felső emeletén vannak kanapék/fotelok, így jobban el lehet vonulni a vendégektől; a pult az alsó szinten van.
Nem tudom, mennyi utazgatás fér bele nektek, de hátha esetleg másnak jó ötlet, ha nektek nem is: a Móricztól 5 megállóra a 18-as villamossal (Krisztina tér) van a Csészényi kávézó, nagyon hangulatos hely, és rengeteg különleges forrócsokijuk van pl. Onnan meg, ha jobb idő van, akár tovább is lehet menni a Budai várba, az alagút előtt lehet felmenni, a Logodi utcát érintve, kis romantikus sétára. :)
Én a Csempést javaslom vagy esetleg a Zappát.Mind két hely a Mikszáth Kálmán térnél van.Árban teljesen korrekt mindkét hely.A Zappa egy étterem és bár is egyben a Csempés meg egy nagyon klassz,igényes kis beülős hely.Szlovén sört is lehet kapni,meg mindenféle ízeseitetett,nekem ez a kedvencem.
Ha a lány kicsit underground akkor viszont a Macskát ajánlom,az a Rákóczi tér környékén van.Ez egy vegetáriánus éterem,kávézó és pub is egyben.Az emelet tele van fotelekkel és puffokkal ott el is lehet vonulni.Árban is megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!