Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szinte mindenki f*ckboynak néz első ránézésre és esélyt sem ad?
Nem mondtál semmit magadról, ami megmagyarázná ezt.
Netán rögtön szex témákkal indítasz az ismerkedés elején? Vagy hogyan nyilvánulsz meg?
Nem, egyáltalán nem vagyok rámenős. Mindig abba futok bele, hogy megkapom a szép szöveget, hogy "túl szép hogy igaz legyen, ilyen nincs". Jó aztán van aki meggyőzhető de irtózatosan sok melóval... és még mondják, hogy a "jósrácoknak" nehéz a párkeresés... Én csak szeretném megérteni ezt az ellentmondást. Vajon nőknél is van ez, hogy egy szint felett egyszerűen visszaesik a párkeresésben, mert túl jó? Mondjuk nem hiszem hogy ilyen lenne... :D
Mert nem mondom engem megáldott a sors, de úgy érzem hogy semmivel sem vagyok szinte előbbre vele, mert akkora sztereotípiát kell leküzdenem, hogy inkább mínuszról indulok, mint nulláról...
f*ckboy LOL én abban a tudatban voltam, hogy ezek a köcsögnek kinéző srácok, akik néha bekapják a dákot, de amúgy a csajokat jobban szeretik, de az nem jön nekik össze.
Tegnap volt egy ilyen f*ckboy kérdező, aki leb***zta a válaszadókat, mert binek nevezték, holott ő a csajokat szereti és szopni csak azért szop, mert a csajozás nem megy neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!