Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért szeretik általában a magas fiúkat?
" Tipikus “gyúrunk vazze” gondolkodású agresszív kismalac vagy. Én a közeledbe se mennék, pedig kifejezetten az alacsonyabb vagy átlagos fiúkat szeretem."
Nem igazán értem mi váltotta ki az ellenszenvet. Bocs, hogy élek, van véleményem. Gondolom te meg egy 150 centi vagy, ezért jönnek be ""az alacsonyabb"" fiúk, akik már így is 20 centivel magasabbak nálad.
De most látom, hogy a felnőtt párkapcsolatokhoz került az emberek kategóriából, így az IQ is nyilván csökkent egy "kicsit". Én csak családi kapcsolatok-emberek kategóriát szoktam böngészni, nem ilyen szexuális kategóriában levő fszukkal meg pncijukkal gondolkodókat.
Úgyhogy törlöm is a listámról, sziasztok!
#38. Nem arról beszéltem, hogy egy harci tapasztalattal rendelkező ember le tud-e verni egy azzal nem rendelkezőt vagy sem, hanem arról, hogy édes mindegy, hogy egy 1,5 kg tömegű test csapódik a fejedbe 70 km/h sebességgel vagy egy 5 kg tömegű 40 km/h-val, ugyan úgy elveszted az eszméleted, ha 100 kilóval nyomsz fekve, mintha csak 50-el tennéd, mivel a fejed nincs kipárnázva gyárilag.
32/f
Én 190 centi vagyok, de még sem volt még barátnőm. Szerintem a belső fontosabb:)
Üdv
21f
Én a 173 centimmel inkább olyanokat keresek, akik minimum velem egymagasak vagy magasabbak. Egyébként olyan igazán magas barátom (tehát 180 fölött) konkrétan egy volt. A jelenlegi párom is pár centivel magasabb csak nálam, tehát nem egy égimeszelő.
Az izmok nem igazán hoznak lázba. Volt "gyúrós" barátom, de nem amiatt voltam vele, nem az fogott meg benne.
Ösztön. Ahogy a férfiaknak a mellméret.
A biztonságot nyüjt az baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!