Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért szeretik általában a magas fiúkat?

Figyelt kérdés
Értelmes normálilis válaszokat
2019. jan. 23. 20:12
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
29%

Egy csaj írta, hogy evolúciós ösztön, megtudnak védeni a magasabbak? Mi van??? Mike Tysonról hallottál már? 2 fejjel magasabb embereket ütött ki, akik be volt szarva tőle.

Boxedzésen 2 méteres gyerek Sparringon olyan K.O.-t kapott egy 170 centistől, hogy csak néztünk. Nem tért magához egy ideig!!

2019. jan. 23. 20:44
 22/48 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem át kéne értékelned a dolgokat, én pont leszarom milyen magas a srác, de ez a gondolkodás, ami neked van elég taszító ,ezért nincs nőd gondolom.
 23/48 A kérdező kommentje:
Ez az tesó végre !:)
 24/48 anonim ***** válasza:
90%
Nyugodj meg mini manó ! Nézz egy mesét és menj aludni !
2019. jan. 23. 20:45
 25/48 A kérdező kommentje:
Én is le rendezek majd néhány magas embert edzésen !
2019. jan. 23. 20:46
 26/48 anonim ***** válasza:
83%
Hidd el, nem az számít, hogy hány embert ütsz ki...
2019. jan. 23. 20:47
 27/48 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező kérlek ne ide vezítsd ki a szorongásodat. Az itteni stílusod alapján nem a testmagasságod a legnagyobb probléma veled. Ilyen stílussal nem fogsz érdemi kapcsolatot találni. Egy frusztrált kis tacskó képét festés eddig. Értem én szoktál edzeni de azzal nem fogod kompenzálni a problémáidat.
2019. jan. 23. 20:47
 28/48 anonim ***** válasza:
54%
Mindenki szokott ideges lenni, viszont az emberek egy jelentősebb része rendelketik annyi értelmi képességgel, hogy ezt ne ilyen prosztó módon adja ki magából. Ha ennyire próbálod felértékelni magad akkor elsőnek gondolod már végig mennyire nem vág össze a valósággal amit gondolsz magadról. Nem is akarok arra gondolni, hogy a magánéletében mennyire elnyomott, szerencsétlen kis bér lehetsz. Az utcán meg sem mernéd szólitani( főleg sámli hiányában) azokat akiket itt virtuális boxzsáknak gondolsz.
2019. jan. 23. 21:07
 29/48 anonim ***** válasza:
69%

Nekem jobban bejönnek a magas fiúk, mert nekem az a természetes, ha a fiú magasabb a lánynál. Nyilván nincs mindehol így, de nekem alapból szimpatikusabb egy nálam magasabb fiú.

Az itteni idegeskedésednek pedig van értelme? Ha le akarod vezetni a feszkót fuss vagy edz.

17/L, 176 cm

2019. jan. 23. 21:09
 30/48 A kérdező kommentje:
Hidd el nem futnák el nálam nagyobbat meg vertem már edzésen is volt nálam nagyobb 198 cm és nem érdekelt
2019. jan. 23. 21:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!