Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért szeretik általában a magas fiúkat?
Figyelt kérdés
Értelmes normálilis válaszokat2019. jan. 23. 20:12
1/48 anonim válasza:
Szerintem legtöbb esetben nem az a lényeg, hogy magas legyen, csak magasabb.
2/48 anonim válasza:
A lányok is egyre magasabbra nőnek
3/48 A kérdező kommentje:
Oké nem vagyok nagy fiú vagyok de nem érzem azt hogy,hátrányom lenne oké néha bánt de legalább erős vagyok!
2019. jan. 23. 20:16
5/48 A kérdező kommentje:
Nem fizikailag nagyom erős nem túlzok
2019. jan. 23. 20:18
6/48 anonim válasza:
Sajnálom, ez olyan, minthogy valakinek a szőkék jönnek be. Nem lehet mit tenni vele. Ettől függetlenül semmi bajom az alacsony pasikkal, egyszerűen előbb érzek dolgokat egy nálam magasabb embernél. Főként, hogy én is magas vagyok.
7/48 anonim válasza:
A fizikailag nagyon erős, az a porozott lufitestecskét jelent, normálisan kidolgozott izmokat vagy túlzásba vitt gyúrást jelent?
8/48 A kérdező kommentje:
Inkább vagyok ekkora de erős mint magas de gyenge szerintem egy alacsony ember is ki tud ütni egy mgasasabb embert ,még hogy biztosnságban hagyjuk már !
2019. jan. 23. 20:26
9/48 A kérdező kommentje:
Azt jelenti hogy,2.5 x a testsúlyom
2019. jan. 23. 20:28
10/48 A kérdező kommentje:
Le maradt fel emelem
2019. jan. 23. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!