Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért szeretik általában a magas fiúkat?

Figyelt kérdés
Értelmes normálilis válaszokat
2019. jan. 23. 20:12
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
48%
Az alacsony férfiak komplexusosak. Az nagyobb probléma mint hogy alacsonyak.
2019. jan. 23. 21:22
 32/48 anonim ***** válasza:
64%

Mint ahogy a #31-es is írja, az alacsonyak általában igen erős komplexussal rendelkeznek, ez rajtad kérdező tökéletesen látszik. Nem gond, hogy törpének születtél, nem zavar, csak ne pattogj kérlek. Ilyen csávót mint te sose tudnék komolyan venni.

Na peace :)

2019. jan. 23. 21:28
 33/48 anonim ***** válasza:
41%
Mi férfiak meg az alacsonyabb nőket szeretjük általában, nem? Észre se vesszük magunkon sokszor, de nekünk is számít a magasság tudat alatt, de vannak kivételek minden esetben, egy alacsonyabb, jól kinéző férfi jobb helyzetből indul, mint egy magasabb, ronda. A magasabbra hamar felfigyelnek, de ha meglátják, hogy ronda, ne tudd meg milyen fintort letudnak nyomni, tudom volt már benne részem. 160-170-es kisebbségieknek bezzeg, jobbnál jobb nőik vannak, már így kinézetre.
2019. jan. 23. 21:30
 34/48 anonim ***** válasza:
24%
Nem az a lényeg, hogy meg tud védeni. Ha ez belénk kódolt dolog, akkor elég az, ha úgy néz ki, mintha. Ezért tetszenek a formás, széles csípők a férfiaknak, mert a termékenységre asszociál tudat alatt - ettől függetlenül simán lehet meddő a leghomokóra alkatúbb nő is.
2019. jan. 23. 21:45
 35/48 anonim ***** válasza:
31%

185-től kezdődik nekik a férfi, az alatt csak selejtként tekintenek a fickókra. :)

Én csak 175 vagyok, de már lexarom a nőket, egy fabatkát sem érnek. :D

2019. jan. 23. 22:40
 36/48 anonim ***** válasza:
68%
Meg kellene tanulnod írni magyarul. Már jobb lennél a csajoknál.
2019. jan. 23. 23:02
 37/48 anonim ***** válasza:
48%

68 kiló vagyok 183 centivel, én is kitudlak téged ütni, hiába vagyok harmad olyan erős, mint te, mivel az agyad nem védi semmi szövet, ami elnyelné részben vagy egészben egy ütés energiáját. Egyáltalán nem kell nagy erő hozzá, hogy kiüss valakit, csak technika.

Az erőteljesebb izomzat sejteti, hogy az bizony használva van, ezért feltételezhetjük, hogy van jártassága mások leverésében. Azonban egy magasabb ember több izmot tud építeni, mint egy alacsony, így a potenciált is láthatják benne, esetleg olyan utódokat remélnek tőle, aki szintén rendezik ezen potenciállal.

2019. jan. 24. 00:51
 38/48 anonim ***** válasza:
0%

"68 kiló vagyok 183 centivel, én is kitudlak téged ütni, hiába vagyok harmad olyan erős, mint te, mivel az agyad nem védi semmi szövet, ami elnyelné részben vagy egészben egy ütés energiáját. "

Azért gondolj bele, hogy egy 170 centis bivaly beléd áll (nem 170 vagyok, de ez most másodlagos), úgy összeszarnád magad, hogy a csajod csak nézne. Ha egy Floyd Mayweather, Míguel Cotto típusú rosszarccal találnád szembe magad azt megnézném hogy ütnéd ki.

Egyébként 170 centivel a csajok kb. 90%-ánál magasabb. Relatíve magasabb a csajoknál. Nem értem mi a gond.

2019. jan. 24. 08:51
 39/48 anonim ***** válasza:

"Az erőteljesebb izomzat sejteti, hogy az bizony használva van, ezért feltételezhetjük, hogy van jártassága mások leverésében. Azonban egy magasabb ember több izmot tud építeni, mint egy alacsony, így a potenciált is láthatják benne, esetleg olyan utódokat remélnek tőle, aki szintén rendezik ezen potenciállal."

Mi ez az állatos f#szság?

Nem tudom hol elsz, mi a végzettséged, de nálunk ez a magasság dolog nincs ennyire tulhypeolva. Meg azé urambocsá nem hiszem, hogy a csajok többsége egy mellkassal szeretne beszélgetni.

2019. jan. 24. 08:56
 40/48 anonim ***** válasza:
51%
Tipikus “gyúrunk vazze” gondolkodású agresszív kismalac vagy. Én a közeledbe se mennék, pedig kifejezetten az alacsonyabb vagy átlagos fiúkat szeretem.
2019. jan. 24. 09:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!