Szerintetek miért van az, hogy általában az 5-ös tanulók vagy 10-esek (attól függ melyik országban meddig van a számozás) nem feltétlen rendelkeznek magas szintű logikus gondolkozással is?
Ilyen jó jegyyeket VAGY nagyon ÉRTELMES, VAGY nagyon SZORGALMAS emberek érnek el.
Aki értelmes, az tud logikusan gondolkodni, aki meg szorgalmas, az nem feltétlen.
De olyan direkt összefüggést, mint amit a kérdésedben állítasz, nem tapasztaltam, hanem csak azt, hogy akinek jó jegyei vannak, az nem feltétlen okos, van, aki szorgalommal éri el az eredményt.
Nem tudom, én világéletemben ötös tanuló voltam, de igen fejlett logikai képességekkel rendelkezem.
Amúgy nyilván az ilyen emberek szorgalommal pótolják a képességbeli hiányokat, és idővel a helyükre kerülnek.
De hisz meg tudod különböztetni őket, te magad írod:
"amikor vitázunk valami felett sehol sincs a témában, nem tudja összerakni a gondolatait, nem tud érvelni megfelelően és nem is nagyon ért egy csomó dolgot amit mások akik nem értek el ilyen jó eredményeket azok simán vágnak."
Így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!