Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb férfiak szoktak hazudni a korukról társkeresőn, vagy egyesek annyira elhagyják magukat 40 fölött, hogy valóban látszhatnak 60 fölöttinek 40-es éveik ellenére?

Figyelt kérdés
2019. jan. 3. 13:15
1 2 3
 21/27 peca1000 ***** válasza:
32%

42 éves férfi vagyok, engem már néztek így 25-nek is.

35-nél idősebbre még nem nagyon saccoltak :)

2019. jan. 3. 15:05
 22/27 anonim ***** válasza:
70%
25nek... persze... miért nem mindjárt 16-nak, csak 1-1 karakterrel van arrébb a billentyűzeten, elbírta volna a plafon azt is :)
2019. jan. 3. 15:17
 23/27 Rockarc ***** válasza:
23%

Pontos eletkorral vagyok fent. Es meg csak nem is beallitott fenykepekkel. En is a masik oldalt latom, es bizony tenyleg jelen lehet a "fiatalitas", vagy a regi kep. Bar a legtobben azert kitesznek egy aktualis kepet is, ott meg a kontraszt a tobbihez kepest az utos. Nem egyszer +10 ev es +20 kilo. olyat is lattam, hogy szovegben azt irja, hogy 1x eves gyerek, a fenykepen meg karonulo gyerek van. Vajon hany eves az a kep? Sok ertelmet nem latom.

En mar direkt az idorendileg legutolso kepre "utazok". A tobbit mar csak ilyen nosztalgia szinten megnezem. Egyebkent pont az ilyen sorozatoknal latszik, hogy az ido kegyetlen. A korabban brutalisan szep lanyokkal is elbant 35 felett, kevesen tudnak szepen megoregedni. Sajnalom en is.

42F

2019. jan. 3. 15:26
 24/27 anonim ***** válasza:
36%
Férfiként még nem tettem. Nincs szabály. Nőben volt aki 30 évvel volt idősebb randevún a megadott koránál, melyhez a fényképe is passzolt az adatlapján. Én általában hozzáteszem az áfát amikor ráírok egy nőre. 40-et ír, akkor biztosan jó ötvenes. Így is arcra lehet esni, amikor egy harmincas hölgy idősnek tart magához. Ki tudod szűrni egy videós telefonálással.
2019. jan. 3. 15:42
 25/27 anonim ***** válasza:
23%

Amúgy a kedvenceim a beauty appok által retusált képek.

Tudjátok, mikor az illető bőre olyan viasszerűen elmosódik, sehol mint valami glam fotón, sehol egy ránc, egy bőrhiba, egy tónus (ha túlzásba viszi, akkor a hajszálak is összemosódnak).

És utána beírja, hogy ő 29 éves. Komolyan, melyik 29-30 éves nőnek van szüksége arra, hogy ilyesmit használjon?

Mindezt úgy, mintha nem lenne szeme az illetőnek, mert a képről messziről ordít, hogy valami béna automatikus retusáló eszközzel készült az eredmény meg olyan Kiszeltündés falinapráras lesz.

2019. jan. 3. 16:00
 26/27 anonim ***** válasza:
42%

Csak a fiatal férfiak azok, akik idősebbek lennének már szívesen, mindenki más fiatalabb akar lenni :D

25/F

2019. jan. 3. 17:03
 27/27 anonim ***** válasza:
66%

[link]

A papika története bejárta a világsajtót. Szerinte ő egy fiatal isten, és 20 évvel fiatalabbnak néz ki.

Nem olyan ritka ezek szerint.

2019. jan. 3. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!