Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban kevés férfi képes elfogadni az alábbi hibákat egy nőn?
-Lógó mell
tehát ha nagyobb méretű (E kosártól felfelé), természetes mellei vannak, emiatt nem tökéletesen feszesek
-Pici felesleg
nem teljesen lapos has (inkább akkor látszik, ha leül), vastagabb combok, az említett nagy mell (max 38-as ruhaméret)
-Kancsalság
Szemüveget hord, de ha leveszi, kicsit kancsal
-Nem tökéletes fogsor
Enyhén ferde alsó fogsor, nem tökéletesen egyforma felső fogsor
Vékonyszálú haj
Finomszálú, sérülékeny, nem túl dús haj, ezért nem lehet kimondottan hosszú sem (max derékig)
Sokan valóban nem tudják elfogadni, ha valakinél ez mind együtt van?
"Tejeszacskó" mell, toka, hurkák (nem redők) , kopaszodás (száraz frizura esetén is), komoly hátrány, de ha ez a helyzet, szerintem tökre semmi baj veled.
32/f
-Lógó mell
Nem zavarna, szeretem a nagy ciciket, akkor is, ha lógnak.
-Pici felesleg
Tökéletes, szerintem imádnám.
-Kancsalság
Akár még szexi is lehet.
-Nem tökéletes fogsor
Nem hiszem hogy zavarna, nekem sem tökéletes a fogsorom.
-Vékonyszálú haj
Jól megválasztott frizurával ellensúlyozható.
35/F
A francokat. Én speciel nem ismerem fel a különböző hajszálvastagságokat, és gyanítom ezzel bőven nem vagyok egyedül. A derékig érő haj meg azért már elég hosszú.
A többi is erős műrinyának hangzik, nem is valódi hibáknak. Vagy ha szerinted az, hogy valami "nem tökéletes" már hibának számít, akkor képzelem, mit gondolsz a többi emberről... ugyanis ilyen 'hibái' mindenkinek vannak, kicsik, nagyok, egyaránt, és ezektől senki sem lesz kevesebb. A férfiak ennél nagyobb tesi hibákat is képesek elfogadni ám...
Hú basszus!Ezek nàlam mind megvannak,sőt!Még ezeken kívül is van szépséghibàm,ami nincs a felsorolàsban.Lógó mell kivételével.
De sosem volt gondom a pasizàssal, mindíg szépnek,vonzónak tartottak.A gond inkàbb az,hogy én vagyok elég vàlogatós.
Szerintem az összhatàs,kisugàrzàs szàmít.
A lógó mell és a kancsalság zavarna.
A többi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!