Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz elfogadni a nőknek hogy a férfiaknak is lehetnek érzései?
Én igenis egy érzelgős ember vagyok. Sőt túlérzékeny is. Ha látok egy romantikus filmet a tévében könnyezem és erős érzelmi rohamaim vannak közben.
Én ilyen vagyok, de ahogy látom a környezetem reakcióját meg az itteni nők viselkedését is néhány kérdésnél, ez valami hatalmas bűn.
Én egy hatalmas, csupa szív ember vagyok az életben, de ahogy látom ezzel örökre magányra vagyok ítélve.
A lányokat is arra tanítják kiskorukban, hogy a fiúk nem sírnak csak a lányok. Az általános iskolában is az a fiú, aki nem erős hanem érzelgős, az lúzer és kinevetik.
A vőlegényemet kb 2x láttam sírni és egyszer rettenesen zokogni, de arra meg is volt az oka. Ezt valahogy belénk nevelték.
Anyukám kedvelte az egyik valami megasztáros férfit, de amikor elsírta magát a színpadon, egy életre leírta magát előtte.
Na mi lányok ezt tanuljuk. A mi apáink csak az édesanyjuk temetésén sírnak (kis túlzással). Nyilván ők a mintáink és hozzájuk mérve választunk párt.
De ilyen érzelgős fiút én nem is ismerek.
Fura lenne ha a férjem elsírná magát egy boltban mert rákiabált valaki vagy nem tudom, vagy szétbőgött fejjel jönne ki a moziból
A képlet egyszerű: le kell tojni a gyk-s nőket!
Ők nem néznel férfi számba, neked meg nem kell velük összejönni.
Keress egy hozzád való lányt!
Komolyzenén, színházi drámán, operetten, egy festményen, egy versen szintén tudok zokogni.
Boltban még sosem sírtam mondjuk, csak amikor ránéztem az árcédulákra :D
Noblesse Oblige:
Sajnos nem csak itt tapasztalom ezt a fajta hozzáállást az emberektől, hanem szinte mindenhol. Mindenhol a durva, erőszakos, goromba emberek érvényesülnek.
" Mindenhol a durva, erőszakos, goromba emberek érvényesülnek"
Valóban ezt a kort éljük. De szerintem ettől még nem vagy örök magányra ítélve!
Nehezebb a párkeresés, de annál nagyobb lesz az öröm amikor végre megtalálod azt a nőt aki önmagadért szeret.
"Komolyzenén, színházi drámán, operetten, egy festményen, egy versen szintén tudok zokogni."
Zokogni???
Azért ez enyhe túlzás lenne még lány részéről is, nemhogy férfi részéről. Lehetnek érzelmei egy férfinak is, de azért ne bőgjön már...
A ferfiaknak is lehetnek es vannak erzelmeik, sirhatnak is. Na de egy festmenyen es opertten????
Az erzelem es az erzelgosseg nem ugyanaz. Az utobbi noben is gaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!