Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz elfogadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz elfogadni a nőknek hogy a férfiaknak is lehetnek érzései?

Figyelt kérdés

Én igenis egy érzelgős ember vagyok. Sőt túlérzékeny is. Ha látok egy romantikus filmet a tévében könnyezem és erős érzelmi rohamaim vannak közben.

Én ilyen vagyok, de ahogy látom a környezetem reakcióját meg az itteni nők viselkedését is néhány kérdésnél, ez valami hatalmas bűn.

Én egy hatalmas, csupa szív ember vagyok az életben, de ahogy látom ezzel örökre magányra vagyok ítélve.

2017. szept. 27. 23:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%

Igen, ahogy az előzőek írják. A nők az evolúció miatt erős, magabiztos, kitartó, nyomulós, rámenős, érzéketlen, (bunkó), pasikra buknak.

Én is érzelgősebb vagyok, de mostanában nem mutatom ki esetleg csak közvetlen hozzátartozóim előtt. Mindig is inkább aranyos, "jópofi" gyerek voltam és ez megmaradt mostanra is. Próbálok változtatni rajta, de nem könnyű. Hát nem sok siker ez a nőknél. Hiába mondogatják, hogy milyen aranyos, zabálni való, jó fej, mosolygós, megértő pasi vagyok ==>friendzone only. És odabújnak a nagypofájú rámenős, nem túl helyes, de szakállas haveromhoz. :D Szex volt már friendzone-ból is, de ha az ember többet akar...

2017. szept. 28. 01:49
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
neked nem érzéseid vannak hanem egy nyálas pįcsa vagy konkrétan, sztem a kezeiddel is indokolatlanul sokat hadonászol és a hangod se lehet vmi férfias
2017. szept. 28. 04:20
 13/20 anonim ***** válasza:
80%
A páromnak is vannak érzései, de egy operetten azért nem bömböl, mint egy óvodás. A csupaazív nem ezt jelenti. Ez csak indokolatlan nyáladzás.
2017. szept. 28. 05:38
 14/20 anonim ***** válasza:
Lehet érzelmes,de attól még nem biztos,hogy tartósan képes a hűségre,szerelemre és ez az amiért én az érzéseikben kételkedem.
2017. szept. 28. 06:15
 15/20 anonim ***** válasza:

Én elfogadom, hogy a férfiaknak is vannak érzéseik, kapcsolatban el is várom, nem egy vázával akarok kapcsolatban lenni.

Az érzelgős, lelkileg instabil, minden sz///on zokogó embereket viszont nem szeretem. Nem az, hogy nem férfias, meg nem jönnék össze vele, hanem emberileg nem bírom az ilyeneket... Mindegy, hogy férfi vagy nő, rokon vagy munkatárs, nem szeretek a közelében lenni és ennyi.

2017. szept. 28. 09:12
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem ezért. Hanem mert emellett lepkék buliznak a fejedben, agy helyett.

Bár egyben egyet is értek, miszerint emberek nem ismerik elme működését s általánosítanak.

2017. szept. 28. 09:58
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is majdnem zokogtam tavaly előtt a Mága kocerten,hogy hogy a fenébe,miért kerültem ide. Aztán vígaszra leltem abban,hogy nekem ez egy fillérembe nem került,hanem megajándékoztak a jeggyel :) Soha többet ilyet, az a virnyogás,hol a hegedűt nyúzták,hol valamelyik opera énekes vagy énekesnő vonyított. Volt egy két könnyűzenei fellépő is, de azok is angolul énekeltek,mert milyen nagy divat már az. Charlie is fellépett,bár a dalszöveget nem nagyon tudta, de legalább szerepelt:)
2017. szept. 28. 12:40
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ.

Én nem nyafogok, vagy nyavalygok csak egyszerűen nagyon könnyen elérzékenyülök elég sok dolgon. Ilyen vagyok, ez van.

Értem amit itt sokan írtok, hogy ez nem férfias, de akkor ennyi erővel mit szóljunk mondjuk ahhoz a fajta feminizmushoz, ami ekkora sláger lett manapság ?

A nők elkezdtek konkrétan férfiként viselkedni és most nem a reális problémákra gondolok, mint mondjuk az egyenlő fizetés egy munkahelyen, hanem arra, hogy férfiakat megszégyenítő módon gorombák, durvák, közönségesek és teljesen undorító ahogy viselkednek. Ezt persze aki nem támogatja, az mocskos nőgyűlölő a szemükben.

Ha ők lehetnek ilyenek, akkor azt miért olyan nehéz elfogadni, hogy én nem szeretem a durva dolgokat. Konfliktus kerülő vagyok, jóindulatú és törődő és sokat viccelek és igyekszem az élet napos oldalát nézni mert attól hogy elsírom magam dolgokon ez időnként a boldogságomat tükrözi. Nem értem én ezt.

2017. szept. 28. 14:41
 19/20 anonim ***** válasza:
52%

Édesjóistenem, az agyhalott feminácik még mindig NEM feministák.

Feminizmus = egy mozgalom, eszme, ami a nők egyenjogúságáért küzd.

Durva, goromba nők halmaza = durva, goromba nők halmaza....

Nincs köze egymáshoz a kettőnek.

(Feminista vagyok, le tudnám köpni a feminácikat)

2017. szept. 28. 14:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Én azt tudom mondani, hogy kimondottan nők miatt ne változz meg! Egyrészt nem érdemlik meg, másrészt, nem mintha meg lehetne. Biztos, hogy tudnál ettől értelmes nőt találni, bár nem a diszkóból. Tényleg egy kicsit próbálj visszavenni abból, ahogy kimutatod. Ergó ne reklámozd a kiszemeltnek, hogy milyen érzelmes vagy, meg hogy elsírtad magad xx filmen.
2017. szept. 28. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!