Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak többet kell teljesíteni egy párkapcsolathoz mint a nőknek ugyanis a nőknek az a fontos hogy fel tudjanak nézni a férfiakra és mégis a legtöbb ember párkapcsolatban van ez akkor azt jelenti hogy a férfiak jobbak mint a nők?
Már hiányoztál :) Hol voltál az utóbbi pár napban?
Írd meg, hogy mit szeretnél hallani, szivesen bemásolom neked. A kérdést válaszra sem méltatnám, akinek fingja nincs a párkapcsolatokról vagy anőkről és sose volt benne rész az milyen alapon kérdez ilyesmit?
Boros ablak okosabbnak
Ez nagyon tetszik, mint egy gyerekvers. XD
"mégis a legtöbb ember párkapcsolatban van"
Ebben biztos vagy?
Szerintem nincs igazad.
A nok folyamatosan azt hangoztatjak, hogy nekik dominans, magabiztos ferfi kell akire feltudnak nezni. Eddig stimmel, ezert nehezebb ismerkednie egy ferfinak. Nah de ha mar parkapcsolatban vannak, akkor egy no tesz bele tobb munkat, hisz o az aki jobban akarja a kapcsolatot, a tarsadalom tole varja el, hogy osszetartsa a csaladot (megha az 2 ember is) szeirnted kik ragadnak bele jobban egy rossz kapcsolatba, s pedaloznak? Akkor eltunik a hercegno attitud, elnezobbek a ferfival szemben, nehogy egyedul maradjanak.
Mikor meg fiatalabb voltam, akkor nekem volt olyan kapcsolatom, amit ma szegenylek, mert rosszul bantam szegeny exemmel, de megis velem maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!