Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők nektek mik azok a dolgok egy férfi múltjában amit semmilyen körülmények között nem tudnátok elfogadni?
Pl megcsalos, hutlen mult, ez meg mondjuk ha csak egyszer tortent meg de belatta, hogy hiba volt, akkor elnezem (marmint ha exet csalt, nyilvan, nem engem), ami viszont instant kizaro ok, ha bantalmazott not, megeroszakolt not. Ezek azok, amikre nem is erdekel a magyarazat. Ha balhes, ult mar bortonben, nyilvan ezek is.
Munkat nem tudnek mondani, maximum ott is a szelsosegeket, pl diler volt, lanyokat futtatott, veroember volt, stb :DDD Most az ilyenek kit erdekelnek, hogy diakmunkakent szemetett szedett vagy mittomen.
Nőverés, állatkínzás, gyerek vagy idősverés, nemi erőszak, kutyával vagy gyerekkel fajtalankodás, gyilkosság, szándékos testi sértés, rablás, lopás, prostitúció, drog vagy alkoholfüggőség, pszichiátriai betegség, csalás(idősek vagy gyerekek kihasználása), 8 általános végzettség, fegyverkereskedelem.. stb.
Igazából sokkal több minden, de persze mindnél van kivétel. Ha valaki fegyvert nyomott a fejének és elrabolta, majd azt mondta neki, hogy kinyírja, ha nem csinálja ezt vagy azt, nyilván nem számít. Ugyanígy, ha pl én is lopnék az ő helyzetében, vagy én is beálltam volna pénzért szpni, akkor az belefér nálam.
Értem, köszönöm a válaszokat.
Pontosan ilyesmire gondoltam.
Nem bánnék még többet.
- nemi erőszak, kapcsolaton belüli erőszak, családon belüli erőszak
- szándékos emberölés, ill. olyan nem szándékos emberölés, amikor durván az ő hibája a dolog (részeg vezetés)
- nőket futtatott
- szélsőséges rasszista/homofób stb. csoporthoz való tartozás, és azon belül is ha megtámadott melegeket, kisebbségben élőket ok nélkül (pl. ha önvédelemből tette, az nyilván más, főleg ha tinikorában 2 hónapig volt ilyen társulás tagja)
- állatkínzás (itt nem arra gondolok, hogy gyerekként kíváncsiságból kitépte a lábát a póknak, hanem későbbi és súlyosabb dolgokra)
- prostitúció
- ha kipróbálta férfival vagy biszex
- alvilági munkák
- gyereket nemzett egy nőnek, akinek aztán tojt a fejére (a gyerekre értem, nem a nőre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!