Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti eljönnétek ha a fiú ilyen körülmények között hívna el "randira"?
Úgy van, hogy egyszer már konkrétan rákérdeztem a csajnál még kiskoromban :D (11-12 évesen) és akkor jó még kicsi vagyok meg minden nem fogadta el mind1.
Most megint meg akarom kérdezni, úgy szerettem volna hogy suli után. De mindig a barátnőjével volt, és az milyen, hogy szólok a neki hogy gyere egy kicsit és a bbarátnője meg fél óráig várja :PP
Na, ésakkor most nyári szünetben (max 2 héten belül) el szeretném hívni a parkba 2-ESBEN!, hogy ott elmondjak neki mindent.
A lánnyal a kapcsolatunk: -Haverok vagyunk
-jóban vagyunk
-nemtudom tudja-e hogy tetszik nekem mert a barátnői engem állandóan vele szekálnak(de én lesz*rom) (mármint a barátnőit :DD)
-az (egyik)legjobb barátnője az én legjobb csaj barátom
Szerintetek hogy hívjam el? Szerintetek jó ha így elhívom?
A válaszokat köszönöm :)
és most hány évesek vagytok?:)
Hát egyáltalán érez még vmit irántad vagy mit érzel?:)
Hogy ha jóban vagy a csaj bnőjével akkor miért nem kérdezed meg tőle (ha vmikor összefuttok) hogy az csaj érez-e vmit iránta?:)
3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!