Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti eljönnétek velem?
Van egy lány a sulinkban nem ismerjük egymást csak látásból. Én minden nap kocsival megyek suliba, és az lenne a kérdés h szerintetek eljönne-e velem?
17/F
17F és azért hiszed magad menőnek, mert a szüleidtől kölcsönkapott kocsival villoghatsz???
Szánalmas vagy. Sőt, ettől még szánalmasabb vagy, mint egyébként.
saját kocsi anyuciék a pici segged alá tolták gazdag ember hülye gyereke vagy aki az anyagi dolgaival akar felvágni
17/f
Kicsit offolok:
Beszélgessünk a "saját tulajdonom" fogalmáról:
17 évesen a segged alá toltak egy kocsit, és tankolják neked, fizetik a biztosítást, a teljesítményadót, meg a bírságaidat (mert hogy bevételed nincs, így nem te tartod fent), ez szerinted saját???
Van egy autóm, megdolgoztam érte, hitel nélkül megvettem, fizetésemből fizetem a tankolást, adót, biztosítást, autópálya matricát.
Na ez a saját.
Off vége.
Egy beképzelt elkényeztetett pöts vagy, ezért nem mennének el veled a normális lányok, aki elmegy az meg max a számító anyagias férgese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!