Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » LÁNYOK! Eljönnétek velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Eljönnétek velem randizni? 15/F

Figyelt kérdés

168 centi vagyok, elöl kicsit félre vasalt haj, hátul kócos

(eddig sajnos még nemvolt barátnőm:( ) kicsit visszahúzódóbb vagyok, nemszoktam inni, cigizni...

sztem alacsony vagyok... :(

tanácsokat kérnék, hogy tudnám növelni az önbizalmam

15/f

2010. márc. 11. 20:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

hát így e rosz de így megmondani se lehet...

többet kell haverkodni, egyszer élsz mit veszítesz?!

2010. márc. 11. 20:42
 2/15 anonim ***** válasza:

[link]

Önbizalom tuning

2010. márc. 11. 20:42
 3/15 anonim ***** válasza:
21%

hát akkor te ilyen büdös koczkaféle lehetsz, már csak azt kellett volna odarírnod hogy szoktál néha sportolni , pl fifa10 el...xD

te mostanába nemfogsz senkitse találni...xD

2010. márc. 11. 20:44
 4/15 anonim ***** válasza:

Gondolom csak jársz valahová,ha nem is feltétlenül szórakozóhelyre,(meki,mozi,foci akármi)ott nagyobb eséllyel lehet "csajozni",(nem szeretem ezt a szót:)mint mondjuk suliban.De egyébként nem érdemes annyit rágódni rajta,hülyén hangzik,de majd jön az a leányka,amikor jönnie kell,nagyon fiatal vagy még,nem kell besz@rni:)

A magasságod meg nem gáz,nagyon rendben vagy,emiatt ne legyen kisebbségi érzésed.

2010. márc. 11. 20:47
 5/15 anonim ***** válasza:

Nem, mert öreg vagyok hozzád :D

Amúgy komolyra fordítva a szót: 15 évesen még nem mindenkinek van barátnője :) sőt, a nagy többségnek nincs, szóval nem kell sürgetni a dolgot. A visszahúzódást ne vidd túlzásba, legyél nyitott a lány felé, tudj vele beszélgetni változatos témákról vagy mehessetek együtt változatos programokra (túrázás, falmászás :D). Az, hogy nem iszol, nem cigizel, dicséretes, és majdnem minden lánynak bejön :D

Nem hiszem, hogy a 168 alacsony, nagy valószínűséggel még nyúlni fogsz. :) De ha véletlenül nem, akkor sem kell izgulni, az egyik legjobb barátom 2 centivel alacsony nálad (23 éves a srác) és már vagy 2,5 éve együtt van az egyik legszebb csajjal a fősuliról :D aki alacsonyabb nála, így még jól is mutatnak együtt :D

2010. márc. 11. 20:48
 6/15 anonim ***** válasza:
hát én 175 cam vagyok:D hozzám valóban alacsony vagy:D
2010. márc. 12. 11:30
 7/15 anonim ***** válasza:
koc(k)aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
2010. márc. 12. 13:03
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem jönnénk! Kiskorúakat nem akarunk megrontani, mert jó szívűek vagyunk! Vegyél magadnak féléves WOW előfizetést, azt neten csapathatod!

20/lyányka

2010. márc. 15. 12:34
 9/15 anonim válasza:

168 cm? Nem alacsony ;)(alacsonyabb vagyok :P)

Amúgy el :D

15/L

2010. márc. 15. 12:52
 10/15 anonim ***** válasza:

Számomra előny,ha valaki nem részegestípus,nem cigizik,normálisan lehet vele beszélgetni.Amúgy szerintem nem vagy alacsony,meg amúgy nőhetsz is még.

(az én 160cm-hez pláne nem vagy alacsony:D)

Egyébként összeségében nem rossz,amit írtál,de nekem kell,hogy megfogjon valami az illetőben mielőtt randizni mennék vele.

Amúgy lenne esélyed.

15/L

2010. márc. 15. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!