Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti eljönnétek kamionozni?
A hétvégén megyek országon belül , kamionnal , tehát nem nagy táv de azért mégis csak egy nap . Arra gondoltam , hogy megkérdezzem , de háát ki tudja , mostanában nagyon le van törve :(
eljönnétek lányok ti , ha a párotok megkérdezné?
Ha eljönne , akkor nyáron külföldre is vinném , én nagyon örülnék neki , mert jobb ha valaki ott van velem , és főleg ha a szerelmem lenne . !
Egy napra elmennék. Akár még jó is lehet. És kimozdulna a környezetéből tehát akár még jobb kedve is lehet valamint a kapcsolatotok is mélyülhet. Kérdezd meg tőle. :):)
17/L
Megkérdezzem majd !
De szerintem ő is eljön majd , vagyis remélem . :))
Hát hogyne mennék?! Szerintem neki is jót fog tenni egy kis környezetváltozás, pláne ha kissé maga alatt van.
Mondjuk én elfogult vagyok, imádom a kamionokat.:)
(Scania V8... azzal igazán meglephetne valaki a szülinapomra) :)
Kicsi korom óta kamionozni akartam ,most vagyok 21 F
Renault Magnum-mal száguldok ! :)
Wow!! Nagyon baró! :)
Remélem sikerül rávenned a leányzót! :)
Én mondjuk magamtól kérdezném meg a páromtól, hogy mi lenne ha én is mennék vele... :) Imádom a kamionokat, meg világot látni, a barátommal lenni. De jó lenne. :)
Amúgy néha szoktam menni apukámmal, mert ő buszsofőr. :)
20:50
a párod is kamionozik ? :))
Köszönöm a válaszokat , én is remélem ,hogy eljön . Holnap megkérdezzem ,úgyis megyek hozzá :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!