Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Te eljönnétek? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Te eljönnétek? Vagy elmondanátok mindent a haveroknak, és röhögnétek egy jót?

Figyelt kérdés

szóval van egy fiú. az osztálytársam. valószínüleg hülye strébernek tart és nem is tetszem neki. de ezt csak én gondolom, igazából fogalmam sincs.

gondoltam írok neki. leírom hogy mi van, és hogy xy időben xy helyen ott leszek(...). am elég "nyuszi" vagyok, lehet hogy nem merem megtenni, de tudnom kell, hogy ő mit gondol/érez vagy nem tudom. értitek:). szóval elmennétek egy ilyen "randira"? vagy ezt nagyon nagyon cikis???:S légyszi írjatok le mindent, nagyon fontos ez nekem:) köszi.

2010. ápr. 29. 21:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Állj elé, ne levelezgess, szerintem. Ez így komolytalan. De semmiképp nem röhögnék, elmennék. Én... Remélem ő is! Sok sikert!
2010. ápr. 29. 21:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Inkább állj elé, és mond el, hogy mi a szituáció. A levél kicsit béna szerintem, meg nem valami meggyőző. Azt hiheti ő is, hogy át akarod ejteni, hogy a barátnőiddel jót röhögjetek rajta.
2010. ápr. 29. 22:00
 3/11 anonim ***** válasza:

már megint az a k...a MSN.

miért nem személyesen mondod meg neki hogy mi a bajod? he?

2010. ápr. 29. 23:27
 4/11 anonim ***** válasza:

Mindenképp személyesen. Egy levél az elején nem csak bénácska, de vissza is lehet vele élni.

De személyesen se durr bele a közepébe, hanem előbb kideríteni, egyáltalán hogy áll hozzád.

2010. ápr. 29. 23:31
 5/11 anonim ***** válasza:
menny oda hozzá kérdezdmeg tole proba cseresznye :D sok sikert:)
2010. ápr. 30. 01:56
 6/11 anonim ***** válasza:

a levélre nem muszáj válaszolnia...élőben viszont nem tud mit tenni, és a választól függetlenül te sem fogsz azon görcsölni, miért nem ír már

egyébként én se biztos, hogy elmennék, ha csak kapnék egy ilyen levet

25L

2010. ápr. 30. 08:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez így olyan 10-12 éves korig működik...
2010. ápr. 30. 10:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha érdekelnél, elmennék.

Ha nem, akkor pedig nem mennék el.

A haverokkal pedig nem dumálnálak ki.

2010. ápr. 30. 13:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát ez gáz jahh, ilyet ne csinálj! Nem is tudom hogy fordulhatott meg a fejecskédben.
2010. máj. 20. 00:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát ez elég rossz módja annak, hogy bevalld mit érzel, szerintem dumálj vele többet, hisz oszt.társad, beszélgess vele, és akkor ki is derítheted hogy tetszel-e neki, meg akkor könnyebb lesz randit is összehozni. Én a srác helyében a te módszereddel nem mennék el a randira.

20/L

2010. máj. 20. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!