Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Te eljönnétek? Vagy elmondanátok mindent a haveroknak, és röhögnétek egy jót?
Figyelt kérdés
szóval van egy fiú. az osztálytársam. valószínüleg hülye strébernek tart és nem is tetszem neki. de ezt csak én gondolom, igazából fogalmam sincs.
gondoltam írok neki. leírom hogy mi van, és hogy xy időben xy helyen ott leszek(...). am elég "nyuszi" vagyok, lehet hogy nem merem megtenni, de tudnom kell, hogy ő mit gondol/érez vagy nem tudom. értitek:). szóval elmennétek egy ilyen "randira"? vagy ezt nagyon nagyon cikis???:S légyszi írjatok le mindent, nagyon fontos ez nekem:) köszi.
2010. ápr. 29. 21:49
11/11 anonim válasza:
inkabb kapj urugyet h orak utan vagy szuneten beszelgessetek, kerd meg h segitsen vmilyeik tantargybol, dumaljatok. tanulas utan setaljatok egy picit, esetleg mond h szomjas vagy es javasold h igyatok meg vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!