Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csóknálmilyen körülmények a legideálisabbak? Lányoktól kérdezem főként.
Tehát hova hívjam a csajt mit csináljunk,és mikor érkezik el a megfelelő időpont arra,hogy megcsókoljam?
Ezt mind úgy kérdezem,hogy nektek mikor lenne a legjobb,tehát a ti igényeiteket kérdezem:)
15/F
szia :) szerintem mindegy hová hívod, de a park a legalkalmasabb, mi úgy akartuk, hogy este, egy fán ülve. :D aztán végülis egy moziban esett meg, akkor kicsit füstölögtem, hogy óóó hát ez nem romantikus hely, de 1 évre visszanézve olyan kellemes emlék:P
az ideje pedig akkor jön el, mikor már nagyon jól érzitek magatokat, eleget nevettetek, és kicsit komolyabb hangulatba kerültök. akkor kerülj hozá minél közelebb, nézzetek egymás szemébe, fogdát finoman a nyakát vagy arcát, és picit csókold meg! :D nehogy puszi legyen belőle, az olyan bátortalan...
mondjuk azt is találhatja egy lány édesnek :)
amúgy park, mozi, kávézó... bárhol jó, ha megvan a vonzalom.
16/L
köszönöm, segítettél:)
de mondjuk nemtudo mikor van olyan igazi komoly pillanat de mind1:D
az én igazi első csókom a suli wc-je előtt volt, én napközis voltam a párom meg jött foci edzésre.Kihívott és ott várt a mosdó előtt és lekapott.MNagyonizgató volt és a maga módján romantikus.
AMúgy tök rendes volt mert lassan már 1 hónapja jártunk,de csak szájra puszi volt mert nem akartam még h. megcsókoljon,de ez így volt jó.Sose felejtem el(12 voltam).Amúgy utána már mindegy a többi barátomnál ahol éppen összejöttünk, park, suli előtt,buliban stb.
"Az én igazi első csókom a suli wc-je előtt volt ..... nagyonizgató volt és a maga módján romantikus"
Hát neked aztán van fogalmad a romantikáról... :D De amúgy aranyos, ahogy leírtad :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!