Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy csaló mindig csaló marad ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csaló mindig csaló marad ?

Figyelt kérdés

Tegnap olvastam ezt, talán a Jó barátok című sorozatban hangzott el, cikket írtak róla. Azóta foglalkoztat a kérdés. Nem hittem a jelekben, de ezt most a lényem egy része annak veszi. Vagy annak akarja.

Ismerkedem egy 25 éves férfival. 5-6 randink volt, csóknál tovább nem jutottunk. És az utolsó randi alkalmával annyira elbizonytalanodtam, hogy az sem biztos, lesz következő.

Mesélt magáról. Szóba jöttek a kapcsolatok. Saját bevallása szerint, sosem volt hűséges senkihez. Volt olyan, hogy szerelmesnek érezte magát, utólag is azt gondolja az volt, mégis többször félrelépett, a lány pedig végül megtudta és kidobta. Ezen kívül nem hiszi, hogy érzett még szerelmet.

Több, néhány hónapos kapcsolata volt, egyikben sem volt ott a hűség.

Kérdeztem, hogy miért látta jobb megoldásnak az átverést, mint a szakítást, amire értelmes válasza nem volt.

Feltettem a kérdést, hogyan is bízhatnék benne a jövőben, ha esetleg kapcsolatra kerülne a sor?

Azt mondta, szeretne változni. Jobb ember lenni. Az utóbbi egy évben nem volt kapcsolatban, alkalmi dolgokat keresett. Állítólag felkeltettem az érdeklődését, amire már rég nem volt példa. Épp ezért akart őszinte lenni.

Én hűséges típus vagyok. Nem tudok róla, hogy a két eddigi kapcsolatomban történt volna félrelépés a másik fél részéről. Nálam ez egy megbocsáthatatlan lépésnek számít.

Indítsak kételyekkel egy kapcsolatot ? Az egyik felém azt mondja, meneküljek, mert ez a pasi pontosan elmondta nekem, hogy ki is ő, ha pedig belemegyek, jogosan kapom, amit kapok.

tegnap 20:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj baszki, felkészített arra, hogy hozzád se lesz hűséges.
tegnap 20:42
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha neked tényleg 100%-ig fontos a hüség, akkor ne menj bele ezzel az emberrel párkapcsolatba. Az, hogy öszinte volt és változni szeretne, nagyon dicséretes, de az is biztos, hogy ez nem fog menni ilyen gyorsan. Soha nem fogsz megbízni benne.

Ha mindegyik kapcsolatában már néhány hónap után ott a megcsalás, söt többször is, az azért nagyon gáz. Ennek az embernek ezek szerint abszolút semmit nem jelent a másikkal való kapcsolódás, az emberi értékek.

Hasonlót a hasonlóval el tudok képzelni, abból még lehet is valami, de a te esetedben kizártnak tartom, hogy ebböl tartós kapcsolat legyen. És a végén csak te fogsz sérülni, ö nem.

tegnap 20:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Amint elmúlik nála az érdeklődés ugyanúgy meg fog csalni. Az ilyen típusú férgek nem akarnak megváltozni és nem is tudnak minél idősebbek. Nem éreznek szerelmet, tiszteletet csak bizsereg és megcsalnak. Komolyan ilyen féregre akarod vesztegetni az érzéseid, életed? Lehet nem csalna meg testileg, lehet nem pár hónap múlva hanem 2 év múlva. Megéri miatta tönkremenni? Nekem még ha gyémántból is lenne (a farka) akkor se kéne! Undorító.
tegnap 20:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyértelműen jelezte neked, hogy ha bármi is lesz, akkor sem fog miattad hűséges lenni. Maximum szexpartnernek akar téged. Nem véletlenül jelezte hogy utóbbi időben csak szex kapcsolatai voltak. Tehát csak dugni akar veled a többi mellett. Ha neked ez így ebben a formában megfelel, akkor menj bele. Ha viszont te többet akarsz töle, akkor menekülj, mert ő nem fog változni, főleg nem miattad.
tegnap 20:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Bakker két lábon járó nemi betegséget hordozható primitív lény, sőt egy hímringyó! Legyen már önbecsülésed és eszed. Tiltsd le és más hímringyóval meg hűtlen szarkupaccal se tedd magad.
tegnap 20:55
 6/11 A kérdező kommentje:

Már az első randi előtt tisztáztuk, ki mit keres. Én azóta többször is hangoztattam, kalandra nem vágyom és vevő sem vagyok rá. Nem gondolom, hogy ennek ellenére erre hajtott volna és vacsorákra, ebédekre, mozikra pazarolta volna az idejét.

Ő is sokat mondja, hogy szeretne végre elköteleződni, bemutatni valakit a barátoknak, a szülőknek. Ha az utolsó randi során ne mondja el, hányszor lépett félre, egy remek pasinak tartanám. Azt hinném főnyeremény.

tegnap 20:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Figyu, vannak akiknek nem számít hogy mit tesz meg a másikért és mit nem. Az hogy elvitt vacsorázni, az még nem jelenti azt, hogy valóban komolyan tervez veled. Egyértelműen megmondta a kis szájával, hogy ő milyen és hogy mit akar tőled. Így könnyebben lehúzza a bugyidat. Amint megkapja amit akart tőled, azután nem fogod érdemben érdekelni. Le fog tenni talonba a többi közé és néha néha elővesz, ha éppen a másik nem fog ráérni. De ringasd csak magad álomvilágba, hogy te különb vagy a többinél. Pont hogy nem. Csak egy vagy a sok között számára. Ha továbbra is abban reménykedsz, hogy többet akar tőled, akkor próbáld ki, feküdj le vele minél hamarabb és meglátod, hogy mi lesz utána. Ne várj csodát, nem lesz másképp mint ahogy eddig sem volt neki. Csak addig vagy érdekes neki míg szét nem teszed a lábad te is.
tegnap 21:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Adhatsz neki esélyt, de végig míg vele leszel benned lesz, hogy egy hímringyó aki csalta a párjait és kefél szanaszét aki csak az útjába kerül. Ráadásul még szerelmes sem volt soha tehát még úgysem lehet bizalmat szavazni neki. Megtehet érted bármit, de te akkor se fogsz benne bízni ez hét szentség! Másrészt szerintem a család/barátok véleménye miatt szeretne társat bemutatni, hogy szálljanak le róla és persze kiélvezni azt, hogy a jövendőbeli párja ad neki fix puncit és törődést, kényelmet. Minden téren ki akarja használni és letudni a rossz véleményt róla másoktól.

Ne legyen már ennyire a léc lenn nálad, ne légy igénytelen ha eddig nem voltál. Ő soha nem lesz a herceged inkább egy varangyos béka. Ne foglalkozz vele mert rá fogsz fázni alaposan.

tegnap 21:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan nem ismerkednék vele tovább.Az összes barátnőjét megcsalta és nem érzett szerelmet irántuk.Mi a garancia hogy veled más lesz?
tegnap 21:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha ennyire szeretnéd, akkor próbáld meg vele, és készülj fel arra, hogy veled is ugyanazt fogja csinálni, mint amit elmondott. De tényleg készülj fel rá. Ne várd, hogy jaj mikor csal meg, de tudatosítsd magadban, hogy ez bármikor előfordulhat. Ha így teszel, akkor nem érhet meglepetés, legfeljebb a jó irányba.

Utána pedig levonhatod a következtetést, hogy kutyából nem lesz szalonna. Aztán még az is lehet, hogy szerencséd lesz vele, erre is látok pár százalék esélyt.

tegnap 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!