Lehetséges ezért meghúzni valakit C kategóriából, vagy a fele tanulót mindig meg kell buktatni, máskülönben elveszik a vizsgabiztos engedélyét?
- Az első indok a tükör volt, kevesebbszer néztem.
- második volt egy szegély volt ami túl közel volt
- harmadik, pedig, hogy balra kellett kanyarodnom emelkedőről lefele egy szűk utcába, az autósnak stop táblája volt, túl jött és megállt a zebrán, kevésnek éreztem a helyet a bekanyarodáshoz.
Az oktató szerint ezeken kívül jó volt minden.
Kamionosként válaszolok neked.
A tükröt gyakran kell nézni, főleg városban de ezt a rutin fogja hozni.
A szegély sokszor túl közel lesz főleg pótkocsival, van olyan hogy el sem fér csak ha átmész a padkán. Hozzátenném hogy sokkal jobb ha átmegy rajta mintha a gumi oldal falát végig padkáznád mert akkor annyi a guminak. Kanyarodásnál sokszor lemondasz majd az elsőbbségedről a fentebb említett eset miatt mert rendszerint úgy állnak meg az autósok hogy nem bírsz tőlük be fordulni, persze a rutin hozza azt is hogy kicentized ezeket a fordulásokat. Szerintem ez nem buktató ok mert az elsőbbségedről bármikor lemondhatsz. Nem reális hogy megbuktattak.
A bü vizsgán akkora marhaságokat mondtam, hogy fetrengett a röhögéstől a vizsgabiztos, még én is éreztem, hogy gáz vagyok.
És átengedett?
Igen.
A vizsgabiztost k*rvára nem érdekli, hogy átmész-e vagy nem, neki ugyanannyit fizetnek így is, úgy is. És miért lenne buktatási kvóta? Az oktató az NKH alkalmazottja. Az NKH állami tulajdonú cég. Az állam anyagilag jól jár, ha a tanuló átmegy a vizsgán. Szóval ha lenne bármilyen kvóta (de nincs), akkor az átengedési lenne, nem pedig buktatási.
#1-nél a pont. Talán ha kevesebb időt töltenél összeesküvés elméletek gyártásával, helyette magadban keresnéd a hibát, akkor tudnál javulni és nem buknál meg háromszor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!