Hogy van mostanság a B kategóriánál a vizsgabiztos megvesztegetése?
Mindenképp az oktatótól kérdezz rá, valami burkolt formában.
Én neki adtam oda. Mondjuk ő egyszerűen megmondta hogy ennyi és kész.
A megvesztegetési kísérletnek komolyabb büntetőjogi következménye is lehet, úgyhogy ne kísérletezz vele.
Ööööööö....
Ezért van ennyi ostoba vezető az utakon, mert sokan szereznek így jogosítványt????
Oktató nélkül sehogy... ha meg opció a megvesztegetés, már mondta volna az oktatód.
Kérdezz rá, ha akarsz, de az eszefbe se jusson, hogy az oktató tudta nélkül próbálkozol, mert el sem kell indulnod a vizsgán.
És mi van akkor, hogy ha lefizetem és nem enged át.
Vagy utólag kéri a pénzt?
Akkor úgy jártál...
Én speciel nem ismerek olyat, aki vesztegetéssel vizsgázott le, Debrecenben ez valahogy nem menő.
Néhány éve költöztem Budapestre, a párom budapesti, itt is vizsgázott (idén tavasszal). Megkérdezte az oktatót, ő megmondta, mennyi, és párom az oktatónak adta a pénzt. Hogy végül az eljutott e a vizsgabiztoshoz, sosem fog kiderülni.
Otthon, vidéken viszont akárkinek ezt elmondtam, nem is értette. Sem ők, sem az ismerőseik nem fizették le a vizsgabiztost. Párom budapesti haverjai közül viszont kivétel nélkül mindenki fizetett. Fura világot élünk.
A vizsgabiztosnak semmiképp ne adj pénzt, az tuti bukás.
*Én még soha nem hallottam olyanról aki nem vesztegette volna meg a biztost.
Jómagam:) Akkor most már hallottál:)
Én meg olyat nem ismerek, aki megvesztegetéssel vizsgázott...
Amúgy meg, ha nem megy a vezetés inkább hagyd, nem lehet mindenki jó sofőr, pár év múlva már az önvezetős autók is elérhetők lesznek, várj addig, mintsem a többi autóst veszélyeztesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!