Forgalmi vizsga csalás?
ezt a kérdést olvassák hatósági emberek is..namost gondolod, hogy ezzel a kiírással sikerül előnyt szerezned?..a neved,címed már úgyis tudják.
talán nem véletlenül buktál négyszer.
Ha négyszer megbuktál, akkor lehet nem a volán mögött a helyed...
Én 17 éve vizsgáztam és azóta csak könnyebb lett. Pl. a rutinvizsgát is hiba volt eltörölni.
Egyébként miért olvasnák ezt a kérdést hatósági emberek? És ha mégis olvassák, szólnak a környékbeli vizsgabiztosoknak hogy buktassanak meg engem? Ezt nem értem :D
Nekem pont azt mondja mindenki hogy régen könnyebb volt vizsgázni. 10-20 percesek voltak a vizsgák és nem is vették őket ilyen komolyan. Lényegtelen.
Fogok még órákat venni, de szinte csak a vizsgáztatón múlik az hogy sikerül-e a vizsga. Namindegy hát akkor próbálkozom tovább.
Gyöngyösön ismerek.
Laza a vizsgabiztos mint a rigalánc :D
Oktatómmal beszélgettek hátul a globális felmelegedésről, még egyszer rá is satuztam, de nem látta hogy egy gyalogos szaladt át előttem :D Átmentem.
#5#
Nem a kérdéshez tartozik, de 17 éve könnyebb volt a jogosítvány szerzés.
Persze, település függő is, de a nagy városokban manapság már sokszor van tömeg, ahol hibázni is több az esély.
A rutin vizsgát sem megszüntették, hanem össze vonták a forgalmi vizsgát a rutin vizsgával, aminek eredénye az lett, hogy plusz lehetőség a bukásra.
A szabályos, biztonságos közlekedésen túl, forgalomban kell néhány parkolást, megfordulást bemutatni, nem elég a bólyák között lavírozni, a KRESZ-t betartva, technikailag elfogadható szinten kell manőverezni, ez nem biztos, hogy könnyítés.
A vizsgabiztosok megvesztegetésének lehetőségét nem az internetes fórumokon kellene nyomozni.
Az oktató közreműködése nélkül kizárt, az ötödik vizsgán két vizsgabiztos van, ami plusz nehezítés.
A vizsgabiztosokat a vizsga napjának reggelén sorsolják a vizsgázókhoz, előtte senki nem tudja ki lesz a vizsgabiztos.
Vannak rendes vizsgabiztosok, és vannak szigorúak, sőt szemetek is lehetnek. Vannak vizsga közéontok, ahol nem jellemző a vesztegetéssel vizsgázás, máshol van rá mód, de az oktató a kulcs.
Azt látatlanul fenttartásokkal kezelem, amikor a 30-50órát vezetett tanuló azt bizonygatja, hogy ő nagyon jól vezet, de hülyék a vizsgabiztosok.
Ettől is függetlenül, Tatabánya, és Budapest közlekedésében van némi nehézségbeli különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!