Hogy van mostanság a B kategóriánál a vizsgabiztos megvesztegetése?
Igaza van a 3. válaszolónak. Tele van a közút béna , érzéketlen hülye autósokkal. A hír műsoroknak meg úgyis kell a szenzáció.
Nincs olyan nap hogy 4-5 halálos balaset ne lenne.
Nálunk a családban aki bukott, az egyértelműen saját hibájából volt, mindenfelé nézett kikanyarodás előtt, de a stop táblát nem látta, a másik szintén kanyarodáskor rontotta el hogy belső sávba ment, a külső helyett.
Megértették, elfogadták, másodszorra sikerült nekik, azóta is aktívan vezet mindkét gyerek.
Ha magától nem utal könnyítésre az oktató, magamtól biztos nem mernék rákérdezni mert el zavarhatnak a fenébe.
26F
Én se adtam semmit és elsőre átmentem, pedig nem is húztam az utat vagy a vizsgáztató mondta, hanem az oktató, ők meg dumáltak...
Lenézem azokat akik pénzt adnak ezért. Sőt, orvosnál is.
"Lenézem azokat akik pénzt adnak ezért. Sőt, orvosnál is."
Kollegámmal történt az eset:
- Kedves József, előjegyezzük a szívműtétre, másfél év a várakozási idő, de ilyen súlyos állapotban sajnos a szíve nem fogja fél évnél tovább bírni.
- És ha adok 100ezer Forintot?
- Ágika, írja be az urat jövő hétre!
Ne azt nézd le, aki adja, hanem azt, aki kéri!
Vidéken persze, hogy nem kell lefizetni.
De én Bp-ről beszélek.
"Én még soha nem hallottam olyanról aki nem vesztegette volna meg a biztost."
Én soha nem hallottam olyanról aki megvesztegette volna.
Persze mindenki mondta a "készítsd a pénzt" dumát, de ha konkrétan rákérdeztem, akkor sem a 20 sem a 10 sem az 1 éve vizsgázott ismerőseim nem fizettek. Mégis van jogosítványuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!