Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csaló mindig csaló marad ?
Tegnap olvastam ezt, talán a Jó barátok című sorozatban hangzott el, cikket írtak róla. Azóta foglalkoztat a kérdés. Nem hittem a jelekben, de ezt most a lényem egy része annak veszi. Vagy annak akarja.
Ismerkedem egy 25 éves férfival. 5-6 randink volt, csóknál tovább nem jutottunk. És az utolsó randi alkalmával annyira elbizonytalanodtam, hogy az sem biztos, lesz következő.
Mesélt magáról. Szóba jöttek a kapcsolatok. Saját bevallása szerint, sosem volt hűséges senkihez. Volt olyan, hogy szerelmesnek érezte magát, utólag is azt gondolja az volt, mégis többször félrelépett, a lány pedig végül megtudta és kidobta. Ezen kívül nem hiszi, hogy érzett még szerelmet.
Több, néhány hónapos kapcsolata volt, egyikben sem volt ott a hűség.
Kérdeztem, hogy miért látta jobb megoldásnak az átverést, mint a szakítást, amire értelmes válasza nem volt.
Feltettem a kérdést, hogyan is bízhatnék benne a jövőben, ha esetleg kapcsolatra kerülne a sor?
Azt mondta, szeretne változni. Jobb ember lenni. Az utóbbi egy évben nem volt kapcsolatban, alkalmi dolgokat keresett. Állítólag felkeltettem az érdeklődését, amire már rég nem volt példa. Épp ezért akart őszinte lenni.
Én hűséges típus vagyok. Nem tudok róla, hogy a két eddigi kapcsolatomban történt volna félrelépés a másik fél részéről. Nálam ez egy megbocsáthatatlan lépésnek számít.
Indítsak kételyekkel egy kapcsolatot ? Az egyik felém azt mondja, meneküljek, mert ez a pasi pontosan elmondta nekem, hogy ki is ő, ha pedig belemegyek, jogosan kapom, amit kapok.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Olvasd el a kérdést és szerintem hallgass az ottani válaszolókra is meg arra a kérdezőre is.

Neked kell eldöntened, hogy akarsz -e a kísérleti nyúl lenni, aztán minden gyanús vagy annak tűnő jelre gyanakodni, kutakodni, ami előbb-utóbb meg fogja mérgezni a mindennapokat is. Nem lehet megbízni benne, és te már most se bízol. Így megette a fene az egészet. Ez egy jellemvonás, nem olyasmi, hogy "megváltozoK", és ami egyébként más téren is megmutatkozik egyébként, csak még nem ismered annyira, hogy átlátnád.
Te is tudod, hogy a tűzzel játszol. Legfeljebb összetöri a szíved és elpazarolsz rá pár évet az életedből, nem? Te döntsd el.

A számból vetted ki a szót. Minden hülye libának előadja, hogy ő változni akar, keresi az "igazit", sőt benne meg is találta. Aztán jön a kopp mert rájössz, hogy végig színészkedett szex miatt főleg és egónövelés is játszik benne szerepet.
Kérdező döntsd el, hogy beállsz a következő hülye libának, vagy inkább normális férfival ismerkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!