Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hiába jelentek egy csaló...

Hiába jelentek egy csaló csoportot Facebookon, mindig azt írják, hogy: nem ütközik egyetlen alapelvbe sem. Pedig de, nagyon is. Ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

2021. máj. 5. 09:50
 1/6 anonim ***** válasza:
semmit. automata rendszer szűri ezeket, nem egy ember. ha 20x jelented, akkor se fog semmi történni ha nem akad fenn rajta az algoritmus
2021. máj. 5. 10:45
 2/6 A kérdező kommentje:
És ha folyamatosan jelentem, akkor szerinted? Vagy ha ismerőseimmel többen jelentjük?
2021. máj. 5. 10:54
 3/6 anonim ***** válasza:

elképzelhető hogy ha többen jelentik, akkor történik valami. de nem lehet ebben bízni, sokszor teljesen random, hogy mit törölnek és mit nem.

https://www.youtube.com/watch?v=QAKOs7Xa11s&list=PLk5KvJPikK..

ebben a videóban a férfi jelentett vagy 60 kamu hirdetést fb-on, az 5%-a került csak törlésre, az esetek majd 2/3ban semmi se történt, még visszaigazolást se kapott.

2021. máj. 5. 10:59
 4/6 A kérdező kommentje:
De ez annyira gáz és felháborító is. Nem semmi. :/ Egyébként gondoltam hogy ez csak ilyen automata dolog, folyamat ugyamaz az üzenet érkezik tőlük. Mindegy köszönöm az infókat, próbálgatom azért hátha. :)
2021. máj. 5. 11:04
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem is, és ugyanez megy instán, youtubeon
2021. máj. 5. 11:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest hogy automata, elég lassú folyamat :)
2021. máj. 10. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!