Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi után mennyi időt adtok magatokban a férfi jelentkezesere?
Figyelt kérdés
Mondjuk mielőtt végleg törlitek az elerhetoseget és lezarjatok magatokban, ha nem jelentkezett.tegnap 13:29
1/10 anonim 

válasza:

3-4 nap. De csak azért nem 2 nap, mert ugye vmbármi történhet: betegség, technikai probléma, stb. Utána törlés, tiltás.
2/10 A kérdező kommentje:
Megengedő vagy, én 24 órára gondoltam :D
tegnap 13:43
3/10 anonim 

válasza:

Mi lenne ha nem várnál, hanem írnál neki te?
4/10 A kérdező kommentje:
3-minek?
Ha egy férfi találkozni akar egy nővel, akkor magától felveti, nem kell noszogatni. Ha már kérdezgetni kell, régen rossz.
tegnap 13:54
5/10 anonim 

válasza:

Ha fél napon belül nem ír, akkor nálam már kuka, ugyanis vagy nem fogtam meg eléggé, vagy játszmázik és teszi a “nem nyomulósat”. Nekem egyik se kell.
6/10 anonim 

válasza:

Kicsit kevés a 24 óra, szerintem 2 napot adj a csávónak. És igen, neki "illene" jelentkezni, nem pedig a nőnek.
7/10 anonim 

válasza:

Ha nincs következő randi megbeszélve akkor már mindegy. Nem törlöm le, annyit se ér a dolog.
8/10 anonim 

válasza:

Nekem még nem volt olyan, hogy randi után szinte rögtön, ahogy hazaért, ne írt volna a másik, szóval ha legkésőbb másnap nem keres, akkor elkönyvelném magamban, hogy valószínűleg nem szeretné folytatni. Az elérhetőségét azért nem törölném azonnal, de ha pár nap múlva keresne csak és nincs tényleg nyomós oka rá, akkor inkább nem folytatnám. Nekem ebből az jönne le, hogy vagy nem érdeklem eléggé vagy játszmázik és ezekre nincs szükségem.
9/10 anonim 

válasza:

Másnap jelentkezett, mert nála hagytam valamit, de utána 4 napig nem, és furcsálltam is. De aztán igen, és bár nem az a nagy írogatós, minden máshogy nagyon kimutatja, hogy rajong értem.
34 n
10/10 A kérdező kommentje:
Első randin nála hagytál valamit? Más fogalmaink vannak a randirol.
tegnap 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!