Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi után, hány óra/nap telhet el, ami alatt ha a férfi jelentkezik, akkor van esély a folytatásra?
Úgy értem, mennyi az a kritikus idő, ami, ha letelik, akkor reménytelen?
Elég jól sikerült a randi, kb 6 órája nem beszéltünk. Meddig érdemes várni, majd elkönyvelni, hogy mást mutatott a randin, mint, amit valójában gondolt?
JÁÁÉJJJ, hát végre elvárná, h mutass te is érdeklődést az irányába? Milyen alapon mondod azt, h "mindig ő szokott keresni"? Ez van írva a nagykönyvbe, vagy mi? Írj, rá, ne legyél életképtelen.
26/F
Mi még aznap este beszéltük egymással. A hideg is kiráz az ilyen idióta játszmázásoktól, hogy adott mennyiségű ideig nem szabad a másikat keresni, hogy játsszuk a laza csávót, hogy annyira nem is érdekel a lány, de na jó három nap múlva felhívom, hogy úgy érezze, milyen kegyes vagyok...
Na nem, az ilyen férfiakkal nincs második randi.
Pontosan 42 óra és 14 perc után könyvelhető lezártnak. Előtte időarányosan szankcionáljuk. A büntetés mértéke az 5000 Ft-tól a rovarírtóval való lefújásig terjedhet. :D
30/F
Nekem ha egy nő bejön és őszintén érdekel vele a folytatás, akkor a randi után olyan 1-2 nappal jelentkezem
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!