Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat elején, az első két randin mitől tűnhet egy nő túlzottan könnyelműnek? Miket tegyen egy nő, hogy a férfi minél hamarabb jelentkezzen, a következő alkalmat minél inkább várja, sőt már együtt szervezzék?
Figyelt kérdés
Túlzottan könnyelmű=amikor azt hiszi a férfi, hogy az a nő biztos sok férfival volt már, sőt akár többet is tart nyeregben.
Köszönöm a válaszokat :) 28 L
2016. ápr. 5. 15:24
1/15 anonim válasza:
én azt gondolnám ha szexkapcsolatról van szó, akkor ott nem randizgatnak.
megbeszélik, hogy szexelnek és kész.
ha jó volt neki veled, akkor akarni fogja még.
2/15 anonim válasza:
Szexkapcsolatnál az ilyesmi nem mindegy? Ha meg nem azt akarsz vele, ne menj bele ilyesmibe, mert sérülni fogsz.
3/15 anonim válasza:
Szexkapcsolatnál szerintem egyáltalán nincs jelentősége annak, hogy vajon hány férfival voltál már. Nem befolyásol semmit. Ha a szex minősége jó, és jól éreztétek magatokat előbb-utóbb lesz következő. Nekem is volt ilyen, hogy összejártam egy régi ismerőssel, volt mikor 2 héten belül többször, volt, hogy eltelt egy hónap a következőig.
4/15 anonim válasza:
Szexkapcsolatnál pont nem fogja érdekelni, hogy hányan használnak még. Ha meg randikat szeretnél vele tervezgetni, míg ő max. szexet tud elképzelni, akkor felesleges reménykedni.
5/15 Sunshinedoll válasza:
Szexkapcsolatról van szó, minek randiztok? Nem is értem ezt a kérdést :D Szexkapcsolatnál senkit nem érdekel, ki kivel volt előtte.
6/15 anonim válasza:
Ha jó voltál az ágyban és nem csak feküdtél mint egy fadarab, akkor hidd el, jelentkezni fog. 36f
7/15 anonim válasza:
Nem tűnhet könnyelműnek,a lényeg hogy jó legyél az ágyban,és nagyon aktív, és hamar fog jelentkezni.Ilyen kapcsolatnál nembaj ha több férfival volt vagy van együtt,nagyobb a tapasztalat.
8/15 anonim válasza:
HA valóban szexkapcsolat, akkor nincs olyan, amitől könnyelműnek tűnne :D
Mindent lehet.
9/15 anonim válasza:
úgy néz ki, te többet szeretnél, csak biztonságosabb modernnek és leszaromnak látszani.
nem fog bejönni. szólj neki.
ha azt akarod, hogy ne tűnj könnyűvérűnek, nyugodtan megmondhatod neki, hogy egyedül ő van. azt is, ha kapcsolatot akarsz.
én is félnék, de lehet, hogy csak amiatt úszik el egy lehetőséged, mert a szád csukva maradt.
10/15 anonim válasza:
amúgy azt észrevetted, hogy a kérdésed a párkapcsolatokban tetted fel, nem a szexrovatban? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!