Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs igény a lányoknál arra hogy egy humoros, vicces fiúval legyenek együtt?
Attól, hogy te ezt tapasztalod, még nincs így. Egy. Kettő, tudod a humor sokféle. Három... és ami a legszomorúbb, hogy sokan nem Viccet mondanak, hanem gúnyolódnak, szitkozódnak, megaláznak másokat a "viccükben". Zsidós, viccek, cigányos viccek, szőke nős vicces, menj és csinálj nekem egy szendvicset viccek. Ezen nincs mit nevetni. Ezek gusztustalan, unalmas poénok. És ezt tudja csak a többség.
Négy, a lányokkal kapcsolatos megérzéseid ("a lányok nem azért vannak együtt valakivel hogy jólétezzék magukat hanem hogy legyenek együtt valakivel, legyen autója, és hogy bábuként vonszoljanak valakit.") rosszak. Kérlek, inkább kussoltasd el azokat a megérzéseket. Hazudnak neked .
Mekkora populációt tesztelve jutottál erre a következtetésre?
Csakmert van 1-2 humortalan menőgyerek- fap csa lány pár ismerősöd, nem kéne ilyen általánosságokat hangoztatni még.
Ez a 20 évesen 15 éves barátnő alátámasztja amit gondolok erről, valóban erősen gyerekesnek kell lenned 20 évesen egyetemistaként egy épp gimit kezdő valakivel...:/
Szóval a 20-on éves lányok férfit keresnek. Nem feltétlenül van összefüggés, de akiket én ismerek mindig vicces-humoros srácok, kicsit gyerekesek is, elviccelnek mindent, félénkek az ismerkedésben is. Én nagyon szeretek egy barátnővel mosolyogni, ha fülig ér a szája, és random pillanatokban a legrosszabb vicceimmel lefárasztani, de nem feltétlen úgy ismerkedek, hogy folyamatosan komolytalankodok és vicceskedek. Fontos dolog egy kapcsolatban, de egyáltalán nem kizárólag, ha nincs meg valakiben az a pár más dolog amitől egy lány érzi, hogy számíthat rá, jó mellette, jó pasival van, aki férfias, élvezi vele az ágyban, stb stb, akkor nem lesz elég.
#3: Hány éves vagy? Osztod az észt de különben látom fogalmad sincs semmiről. "Kussoltasd el" magad. Köszi.
#4: Elég nagy. Kimondottan egy nagyobb vidéki városban élek (főiskola, egyetem is van itt) és sokat találkozok ilyen lányokkal és fiúkkal.
"1-2 humortalan menőgyerek" Aki menő az nem egy besült azt tanuld meg.
#5- #6: Részben egyetértek veletek, ment a zöld pacsi :)
#7: Na ez helyes. Sok boldogságot nektek.:) Szintén zöld pacsi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!