Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jelentkezik a randi előtt, lehet nem lesz belőle semmi?
#1-est nagyon adom.
Másrészt: Valószínűleg valaki egóját szépen meglegyezgetted, aki csak talonban tartott. És még szabadságot is vettél ki miatta... Remélhetőleg, tanulópénznek jó lesz, hogy ezután normálisabb emberekkel ismerkedj. Bár, kétlem.
Nyilván ha holnap sem jelentkezik akkor rákérdezek, hogy mire véljem a dolgot. Egyenlőre csak bizonytalan vagyok, nem fogok egy nap után rákérdezni, hogy ma miért nem írt, csak furcsa számomra mert eddig minden nap keresett és láttam ma is elérhető volt.
Miből gondolod, hogy csak egot legyezgetett vagy talonban tartott?
Kérdezz ma rá nála :) akár azt is, hogy telt a tegnapi napja.
Ilyen esetben, ha nem ír, írj rá nyugodtan, de ha azt érzed, valami megváltozott, hallgass a megérzéseidre.
A férfiak mindig előtte egy órával szólnak a randiról. Nálam eddig majdnem mindegyik randipartneremnél így volt. Egész délután tűkön ülök, hogy vajon mi lesz este, hányra készüljek el, nem keres, meggondolta magát? De aztán írnak 7-kor, hogy jó ha 8-ra érted megyek?
Szóval ne aggódj, ha lebeszéltétek akkor biztos a randi, majd előtte nap vagy aznap ír fix időt. Nyaggatni meg hogy mikor lesz nem érdemes, mert lehet nagyon nyomulósnak/akaszkodósnak tűnnél. Csak lazán :)
25n
"Nem pontosítottunk időpontot, hogy mégis hány órakor és hol"
Már ezért megbízhatatlan.
Ejtsd.
Ez arról szól, hogy vagy jön, vagy nem jön.
Még nem tudja, hogy ráér-e, rá akar-e érni.
Talonban tart.
Pontosabban, alárendelt szerepbe kényszerít a bizonytalanság
fenntartásával.
Hát egy nagy frászt hagynám magammal ezt csinálni.
Az én időm éppen annyira fontos nekem, mint neki a sajátja.
Ha az elején ezt csinálja, később még inkább ezt fogja.
Kell ez neked?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!