Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem jelentkezik a randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jelentkezik a randi előtt, lehet nem lesz belőle semmi?

Figyelt kérdés
Eddig nagyon odáig volt, ő erőltette a randit, online beszélünk minden nap, telefonszámot is cseréltünk már, hogy akkoris elérjen ha nincs netje, pl a munkahelyén. Szombaton lebeszéltük erre a hétvégére a randit, addig napi szinten beszéltünk, vasárnap is sokat beszéltünk. Hétfőn írt egy semmilyen átlagos üzenetet, én felhívtam este, pár perc beszélgetés után letettük. Azóta nem jelentkezett. Azért én szeretném pontosan tudni mi lesz a hétvégével, mert ezért kértem szabadságot a munkahelyemen. Mit tegyek, rákérdezzek, vagy várjam, hogy keressen? (Egálban voltunk, hol ő, hol én kerestem)

2020. júl. 1. 00:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
szóval előbb kérdezel meg random embereket meg az interneten, mielőtt őt kérdeznéd meg, hogy mi van
2020. júl. 1. 00:18
 2/18 anonim ***** válasza:
95%

#1-est nagyon adom.

Másrészt: Valószínűleg valaki egóját szépen meglegyezgetted, aki csak talonban tartott. És még szabadságot is vettél ki miatta... Remélhetőleg, tanulópénznek jó lesz, hogy ezután normálisabb emberekkel ismerkedj. Bár, kétlem.

2020. júl. 1. 00:22
 3/18 anonim ***** válasza:
52%
Minek hívna? Megbeszéltétek, és ennyi. HA FÉRFI, akkor szombaton ott lesz.
2020. júl. 1. 00:24
 4/18 A kérdező kommentje:

Nyilván ha holnap sem jelentkezik akkor rákérdezek, hogy mire véljem a dolgot. Egyenlőre csak bizonytalan vagyok, nem fogok egy nap után rákérdezni, hogy ma miért nem írt, csak furcsa számomra mert eddig minden nap keresett és láttam ma is elérhető volt.

Miből gondolod, hogy csak egot legyezgetett vagy talonban tartott?

2020. júl. 1. 00:25
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem pontosítottunk időpontot, hogy mégis hány órakor és hol, ha minden le lenne beszélve nem frusztrálna, ott várnám.
2020. júl. 1. 00:25
 6/18 anonim ***** válasza:
33%
Annyira mégsem fontos neki.
2020. júl. 1. 05:35
 7/18 anonim ***** válasza:

Kérdezz ma rá nála :) akár azt is, hogy telt a tegnapi napja.

Ilyen esetben, ha nem ír, írj rá nyugodtan, de ha azt érzed, valami megváltozott, hallgass a megérzéseidre.

2020. júl. 1. 07:11
 8/18 anonim ***** válasza:

A férfiak mindig előtte egy órával szólnak a randiról. Nálam eddig majdnem mindegyik randipartneremnél így volt. Egész délután tűkön ülök, hogy vajon mi lesz este, hányra készüljek el, nem keres, meggondolta magát? De aztán írnak 7-kor, hogy jó ha 8-ra érted megyek?

Szóval ne aggódj, ha lebeszéltétek akkor biztos a randi, majd előtte nap vagy aznap ír fix időt. Nyaggatni meg hogy mikor lesz nem érdemes, mert lehet nagyon nyomulósnak/akaszkodósnak tűnnél. Csak lazán :)

25n

2020. júl. 1. 08:57
 9/18 anonim ***** válasza:
54%

"Nem pontosítottunk időpontot, hogy mégis hány órakor és hol"

Már ezért megbízhatatlan.

Ejtsd.

2020. júl. 1. 09:15
 10/18 anonim ***** válasza:
69%

Ez arról szól, hogy vagy jön, vagy nem jön.

Még nem tudja, hogy ráér-e, rá akar-e érni.

Talonban tart.

Pontosabban, alárendelt szerepbe kényszerít a bizonytalanság

fenntartásával.

Hát egy nagy frászt hagynám magammal ezt csinálni.

Az én időm éppen annyira fontos nekem, mint neki a sajátja.

Ha az elején ezt csinálja, később még inkább ezt fogja.

Kell ez neked?!

2020. júl. 1. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!