Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jelentkezik a randi előtt, lehet nem lesz belőle semmi?
Figyelt kérdés
Eddig nagyon odáig volt, ő erőltette a randit, online beszélünk minden nap, telefonszámot is cseréltünk már, hogy akkoris elérjen ha nincs netje, pl a munkahelyén. Szombaton lebeszéltük erre a hétvégére a randit, addig napi szinten beszéltünk, vasárnap is sokat beszéltünk. Hétfőn írt egy semmilyen átlagos üzenetet, én felhívtam este, pár perc beszélgetés után letettük. Azóta nem jelentkezett. Azért én szeretném pontosan tudni mi lesz a hétvégével, mert ezért kértem szabadságot a munkahelyemen. Mit tegyek, rákérdezzek, vagy várjam, hogy keressen? (Egálban voltunk, hol ő, hol én kerestem)2020. júl. 1. 00:17
11/18 anonim válasza:
Ez egy jellemtelen alak.
Nem beszéli meg pontosan, mert nem tudja még, hogy hogy alakul
a napja, lesz-e kedve veled találkozni, vagy máshoz lesz kedve.
Ha pedig nem jön, akkor arra hivatkozik, hogy " de hát nem beszéltünk meg konkrétan, csak beszéltünk róla, hogy lehet..."
Szállj ki ebből.
Persze, ha további sunyizásra, megaláztatásra, alárendelt szerepre akarsz felkészülni, akkor csináld.
12/18 anonim válasza:
Jól írja 11-es (és még itt páran). Szállj ki belőle, mondd le a randit. (Ő meg lehet, két szék közt a pad alá...:)
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon az üzeneteket! Éjjel ráírtam mikor láttam, hogy fenn van, 4 órával később megnézte de nem reagált. Innentől nincs miről beszélnünk. Tudja, hogy rendszerben élek, nem rángathat dróton, ha neki ez nem így megy, akkor majd lesz olyan aki ezzel együtt is tud élni, és nem okoz gondot az első randinál... Nagyon jó üzeneteket írtatok köszönöm nektek!
2020. júl. 1. 17:58
14/18 anonim válasza:
Jókat írtak, ez a tipikus lebegtetés!
Ha valakivel akarok találkozni, akkor megbeszéljük, és a többi orogramomat igazítom a randihoz. Nem pedig fordítva.
15/18 A kérdező kommentje:
Időközben kiderült, hogy komoly oka volt húzni-halasztani a randevút. Találkoztunk, azt hiszem mondhatom, hogy a vonzalom kölcsönösen maximális, de két hét múlva költözik Münchenbe, így nem akart belemélyedni kapcsolatba ekkora távlat tekintetében.
2020. júl. 12. 21:54
16/18 anonim válasza:
Sajnálom, de legalább így könnyebb előrefelé tekinteni.
17/18 A kérdező kommentje:
Hú egyre jobban magam alatt vagyok. Nem keres azóta, nyilvánvalóan ezért amit el is mondott, hogy nem akar belemélyedni stb, de nem tudom azért írjak e neki, jó lenne tudni róla a későbbiekben is hogy hogy alakul az élete. Nagyon bele tudnék szeretni, úgy éreztem ez kölcsönös.
2020. júl. 14. 20:42
18/18 anonim válasza:
Felesleges, csak magadat szívatod az írogatással! Nem szabad!
Töröld le mindenhonnan, és éld tovább az életed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!