Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira hívtam egy lányt csütörtökön. Belement. De azóta még nem jelentkezett, és ma lenne a találkozó. Felejtsem el?
Kb 2 hete online ismertem meg. Minden nap beszéltünk, és nagyon szimpatikusnak találtam. E hét csütörtökön elhívtam egy randira. Beleegyezett, hogy ma (szombat délután) találkozzunk. Tegnap dolgoztam, este 8 körül írtam neki, hogy áll e még a dolog. Azóta nem írt vissza, és el sem olvasta. Nem túl nagy kocka a lány, de van mikor velem is hajnal 1-ig beszélt.
Nagyon megkedveltem online. De tartok tőle, hogy ez egyoldalú dolog, hiszen a mai randiból már alighanem semmi sem lesz.
23 vagyok, ő 19.
ezt tudom.
hosszú idő óta vele tudtam igazán jókat beszélni neten. Sz/r lesz a tudat, hogy a mellékelt ábra szerint ezt már cseszhetem...
+5 vagyok
Amúgy szerintem is felejtsd el a randit. Abból nem lesz semmi.
#7-es ne általánosíts.
Szerintem ne légy elkeseredve ha nem jön össze, nem lóghat mindig a neten. Ha legközelebb beszélsz vele, akkor nyugodtan felvethetsz egy másik időpontot, konkrétumokkal.
nem tudom, ohgy érdemes-e még probálkozni nála, vagy az már szánalmas lenne.
nem használok ki lányokat. megtettem, de szexkapcsolatban sem voltam boldog. Érzelmeket szeretnék.
tud valaki segíteni ebben, hogy mikortol számít szánalmas erőlködésnek ez az egész randikérős dolog?!
vaagggy már ott elcsesztem, hogy online kértem, és konkrétumok nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!