Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek találkozni a fiúval? Más is volt így az első találkozó előtt?
Figyelt kérdés
Neten beszélgetünk egy fiúval már vagy 4 hete, és úgy néz ki, hogy majd most hétvégén fogunk találkozni. Sok mindenről tudunk beszélgetni, jól elvagyunk, de mégis félek kicsit a találkozástól. Mi lesz, ha nem tetszem neki (bár a képeim nem photoshoppoltak, meg ugyanúgy nézek ki rajtuk, mint élőben), mi lesz, ha nem merek vagy nem is tudok majd egy szót se kinyögni, vagy tiszta vörös lesz az arcom? Hogyan nyugodjak le? Moziba megyünk, azután majd sétálunk. Annyiban "különbözik" tőlem, hogy (ne szóljatok le, kérlek!) ez a fiú afrikai, de az egyetemen tanul és komoly tervei vannak. Talán ezért is tartok tőle, mert még soha nem találkoztam személyesen egy néger fiúval. Jó, már láttam élőben néger fiút, de az más, mikor te találkozol vele. Aranyos fiú és normális is, nem is ettől tartok, csak hogy "más". 18/l 20/F2013. dec. 16. 20:44
1/5 anonim válasza:
Kell nagy csokifa_sz mi?
Meg most a niggák a menők.
Csak nem Vámosszabadin laksz?
2/5 anonim válasza:
Én is voltam már hasonló hejzetben.
3/5 A kérdező kommentje:
Rasszisták ne válaszoljanak, köszi!
2013. dec. 16. 20:53
4/5 anonim válasza:
Vedd lazábban, ez csak egy találkozó, te máris az esküvőt tervezed és a leendő házadat látod 3 közös gyerekkel.
" Mi lesz, ha nem tetszem neki"
A világ nem fog összedőlni emiatt.
5/5 anonim válasza:
BBC - Big Black Cock xD no para látni fogja h bev pánikolva, és terelni fogja a témát, h ellazuj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!