Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismeretség után, első személyes találkozó. Jó tanácsok?
Nagyjából egy év rendszeres beszélgetés után első találkozó lesz. Eddig nem sikerült a távolság miatt, de végre összehoztuk hétvégére. Akinek van már tapasztalata ilyen találkozók terén... Nálatok hogy zajlott? Illendő mondjuk 'rögtön' puszival üdvözölni a másikat?
19L és 22F.
hát te tudod hogyan is áll a kapcsolat :)
én is így ismertem meg a párom csak mi másfél év után találkozunk:/ puszi ölelés:) és a többit a srác tudni fogja hogy hogyan adod a jeleket :)
Nálam a puszi elmaradt. A találka után rögtön kaptam a telefonhívást, hogy azért nála ez alap dolog lenne. Életem első találkozója volt, én ezt a második alkalomra terveztem.
19/F
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Kicsit izgulok, hogy mi lesz. De azt hiszem az első 5 perc "sokkon" kell túlesni és onnét már minden menni fog... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!