Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan jelezhetnék a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelezhetnék a fiú felé, hogy érdekel engem?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek van egy jó fiú haverja,ennek a fiúhavernak van egy barátja. Na, ez a srác érdekelne engem, csakhogy még sose láttam, csak képen.

Szerintetek hogyan adhatnám a tudtára, hogy érdekelne?

Valamelyik héten elvileg majd bemutatnak minket egymásnak, de nem tudom, hogy addig is mit tegyek:)

Én 21 éves lány vagyok, ő 23 éves fiú.

2013. máj. 10. 10:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jelöld be FaceBookon.
2013. máj. 10. 10:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Jelöld be facebookon, lájkold az összes képét :)
2013. máj. 10. 10:10
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem, amíg be nem mutatnak egymásnak ne csinálj semmit. Akkor majd egy kötetlen beszélgetés alatt jobban megismered és talán az ő reakcióiból is látod, mire számíthatsz. Most még az is kiderülhet, hogy van valakije.

Az ilyen rémbúkos baromságos lájkolgatást szerintem hagyd a francba.

2013. máj. 10. 10:25
 4/11 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is eszembejutott, hogy bejelölöm facebookon..

De ez annyira cikin venné ki magát, mikor majd bemutatnak minket:D

Ugyanakkor ott van az, hogy mivan, ha elkezdünk beszélgetni, és ő maga invitál egy találkozóra..

2013. máj. 10. 10:27
 5/11 A kérdező kommentje:
3-as, elvileg nincs barátnője:P De amúgy van ráció abban, amit írsz! Viszont valahogy meg jelezni akarom felé:D
2013. máj. 10. 10:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehet nem tudok jól tanácsot adni, mert amikor én voltam tinédzser még csak net se volt. Nem volt mobiltelefon mms meg sms-sem. Nem hogy facebook meg ilyenek. Minden személyes találkozáson múlott. El nem tudom képzelni, hogy egy netes felület, hogy tudja közvetíteni a női vonzerőt, kisugárzást, ami egy személyes találkozáskor van. Amikor bemutatnak és kedvesen rád mosolyog. Ezt nem tudom, hogy tudja rendesen átadni a bejelölés és lájkolgatás. Valószínűleg én már kicsit konzervativ vagyok. :)
2013. máj. 10. 10:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Itt nem a nőiességemet és a kisugárzásomat akarom neki (egyelőre) megmutatni, hanem csak annyit, hogy érdekelne...:) De még mindig nem tudom, hogy jó döntés lenne-e..lehet, hgoy nagyon nyomulósnak tartana, mert nyilván rájönne, hogy én akartam hogy bemutassanak egymásnak, mikor ott leszünk..:P
2013. máj. 10. 10:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Hátakkor jelöld be. :)

Végül is mi történhet? Talán visszajelöl és cseteltek is egyet. Ha meg nem akkor még mindig ott van a találkozás.

2013. máj. 10. 10:48
 9/11 A kérdező kommentje:
De szerintetek nem venné úgy ki magát a dolog, hogy én kinéztem őt magamnak, és most rányomulok?:D Ez olyan ciki lenne..:D Végülis ez egyfajta kezdeményezés..nem?
2013. máj. 10. 11:09
 10/11 anonim ***** válasza:

De igen kiveheti úgy magát, és igen tűnhet nyomulásnak. Ez hívják kockáztatásnak.

Minél kevesebbet tudsz róla és minél kevesebb információ alapján lépkedsz, annál nagyobb a kockázat. Hogy hogy reagál azt senki nem tudja megmondani.

2013. máj. 10. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!