Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az jó dolog, hogy már nem érdekel az, ha nem jól alakul az ismerkedés vége lányok?
Nemrég lettem 21 éves, valamiért mostanában jött rám, hogy csajozni kell. Ha buliban vagy akár utcán megtetszik egy lány odamegyek hozzá, nem érdekel mi lesz. Legrosszabb esetben leküld melegebb éghajlatra. Szerintetek jó ez a felfogás? Előtte úgy éltem, hogy kezdeményezzenek a lányok. Be kellett látnom, hogy ez nem igazán működik, már annyira elegem lett ebből, hogy muszáj voltam én kezdeményezni.
Ti hogy viselnétek azt, hogy csak úgy odamegy hozzátok egy srác az utcán, hogy meg akar ismerni? Persze nem egyből erre térne rá, de a vége ez lenne.
Igen, jó dolog, engem sem izgatnak már a nők, illetve a velük való ismerkedés. Vagy jöttök ha hívlak, vagy akkor menjetek amerre láttok. Eddig sem kellettem, hiába próbáltam "eladni magam", hát akkor meg minek izguljak azon, h "na vajon mit fog mondani?" ?
29 F
Egyénfüggő.
A nők én úgy vettem észre nem nagyon vevők a közterületeken való leszólítós szarságokra. CSak ha nyitott tetős porschéból alain delon féle kacsint rájuk, azt bírják.
De nyilván ez túlzásként írom, rohadtul nem mindegy,hogy milyen kaliberű ember vagy, az sem,hogy milyen fellépéssel állítassz oda elé. Ha nem ütöd meg a szintet, eltakarítanak a fenébe.
Az is egyénfüggő, hogy ki az akire semmilyen hatással nincs egy kudarcélmény, egy elutasítás, és ki az akit ez elég szarul érint ,és szinte lelki beteg lesz eg yidő után tőle.
Ezt te magadban érzed, hogy melyik vagy.
Neked egy nővel való esetleges bizonytalan viszony megért e annyit, ohgy esetleg égni fog a pofád, vagy tönkre leszel téve lelkileg vagy sem. Megéri e.
Nekem pl. nem éri meg. Annyira egyik nő sem kell, hogy odanyaljak neki, hogy figyelj, akarjá má valamit.
NEm kell az alamizsna pina!
Nekem bőven elég az egy óra 10 ezer forint szex fizetőssel, ott biztosan nincs opfáraesés, és azt dugom ,amelyikat akarom. Nincsenek véletlenek.
Az egész attól függ,hogy milyen szerepet játszanak a nők az életedben. A neked az kéne, hogy az egész jövőd erre épüljön, családpárti vagy, állatira kéne egy barátnő, akivel nem két órahosszáig ,hanem heteken, hónapokon, éveken át is el tudsz társalogni, el tudsz lenni vele unalom nélkül /nálam ez kizárt/ akkor hajrá, érdemes próbálkozni.
Én csak dugni akarok semmi több, nők egyébként másra nekem nem kellenek, nem érdekelnek.
Ha te is csak főleg a szex miatt intéznéd, nem azért hogy lelki társara lelj, akkor szinte kész kamikaze akció az ilyen útcán direktbe ismerkedés. MEg fogják érezni rajtad, és szarrá fognak szivatni.
3 -as ebben igazad van. Nincs elszalajthatatlan nő. Ezt már én is észrevettem, én idáig több tucatott szalasztottam el, egyiket se voltam képes leszólítani, vagy ha igen, azt is inkább hagytam a fenébe. Nyilván nemileg vonzott, de semmi több egyik sem.
Aztán mindig jött jobb és mégjobb. És akármelyik régebbire gondolok vissza, egyik sem volt olyan állati kihagyhatatlan, már unnám a képüket. Pedig mind amikor tetszett, úgy voltam vele,hogy áhh, ez állati szép, talán nincs id hozzá fogható. Aztán idővel rájöttem,hogy ez csak az aktuális vonzódási ingerencia, amikor az agyad egy egyedre összpontosít. Semmi több. Idővel ez elmúlik, és valóban bár nagyon szépek voltak, mint csak EGY A SOK KÖZÜL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!