Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen bunkó sok pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bunkó sok pasi mostanában?

Figyelt kérdés

1 éve szingli vagyok,viszont próbálok ismerkedni,randizgatni,de már úgy érzem inkább jobb egyedül lenni,mint egy tapló hapsival.

Valahogy mindig sikerül idiótákba futnom.....

A múltkor randiztunk egy sráccal,majd szépen séta közben megkérdezte,hogy szeretnék e dugni?

Mert akkor beugorhatnánk óvszert venni valahová,mert az nincs nála.....nem vagyok prűd,de eleve úgy regisztráltam társkeresőre,hogy komoly kapcsolatot keresek......

Most nem olyan rég,meg találkoztam egy 26 éves sráccal,aki csak úgy spontán megkérdezte,hogy nem tudnék e neki kölcsönadni cigarettára pénzt.....29 éves vagyok,elég csinos,vékony testalkatú,a barátnőim nem hiszik el,hogy még nincs senkim,de én ilyen emberekkel nem akarok ismerkedni.....vagy ez,vagy szórakozó helyen,de szerintem ott se jobb...

2013. máj. 1. 23:08
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
75%
Elnézést kérek tőled a nevükben.
2013. máj. 1. 23:12
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozni kell,az ilyen szélhámosokat legalább kiszüröd,és lesz tapasztalatod.Ne görcsölj rajta,nem kell internet,és hidd el jönni fog,akinek jönnie kell,csak még hihetetlen számodra,én is igy voltam,ha görcsölsz rajta,úgysem jön össze.Barátkozz,járj el bulizni ismerösökkel,és majd alakul úgy is hidd el!
2013. máj. 1. 23:13
 3/29 anonim ***** válasza:

Nem gondolod, hogy nem bennük, hanem benned változott meg valami? És most nem kötözködni szeretnék, csak nekem ilyenkor egyből ez jut eszembe, ha valami hasonló történik. Én csak úgy tudom ezt elképzelni, ha azt látják rajtad, hogy esélyes lehet ez a viselkedés, vagy épp azt, hogy többre nem lennél nekik úgy sem jó.

Mondjuk a cigire pénzt az elég durva. Én is sarkon fordultam volna, ha benyög nekem ilyen egy lány. Sőt, ha bármire pénzt akarna kérni az elején. Milyen faramuci helyzet. Szerencsére még sosem történt hasonló, sőt inkább nekem kellett hepciáskodni, hogy fizethessek valamit.

2013. máj. 1. 23:14
 4/29 anonim ***** válasza:
0%
Próbáld az idősebb korosztályt. 35 és felette ;) L
2013. máj. 1. 23:14
 5/29 anonim ***** válasza:

Talán,ha értékelnétek a rendes fiúkat, akkor nem ez lenne ma a helyzet...

Minden lánnyal kedves voltam és mindig lekoptattak, jó, hát mondjk nem vagyok egy adonisz külsőre.

2013. máj. 1. 23:15
 6/29 A kérdező kommentje:

nem akarok beképzeltnek tűnni,de tényleg elég csinos vagyok

külső szemlélőként,és ezt mondom úgy,hogy elég önbizalom hiányos vagyok,elég divatosan,de mégis szolidan,visszafogottan öltözködöm,egyszerű fehér topp,kék farmer.....nem értem mitől tűnhetnék könnyen kaphatónak,nem miniszoknyába,meg hastoppba járkálok.....

2013. máj. 1. 23:16
 7/29 anonim ***** válasza:
Mindenkinek megvan a maga keresztje. Én például tele vagyok kiütéssel mindenhol, de leginkább az arcomon. Fürdök rendszeresen. Ja és 25 éves vagyok. Mondják, hogy sok lánynak nem a külső a lényeg, de attól még az önbizalmam nincs a toppon.
2013. máj. 1. 23:19
 8/29 anonim ***** válasza:
Most vagy minden férfi ilyen, vagy te nem választasz elég körültekintően randipartnert.
2013. máj. 1. 23:23
 9/29 A kérdező kommentje:

nem,nem volt az :)

csak azért írom hogy csinos vagyok,mielőtt megkapnám hogy "ronda vagy,azért nem jön össze!"

Valami baj van ezzel?

2013. máj. 1. 23:24
 10/29 A kérdező kommentje:
ma 23:21-nek ment
2013. máj. 1. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!